Piranha havuzuna atılan alabalık! / Video

Bir piranha akvaryumu hayal edin... Sonra zihninizde bu akvaryuma bir alabalık atıldığı canlandırın? Daha sonra da bu görüntüleri izleyin ve tahminlerinizin tutup tutmadığını görün...

Piranha havuzuna atılan alabalık! / Video
Piranha havuzuna atılan alabalık! / Video
GİRİŞ 11.08.2007 17:15 GÜNCELLEME 11.08.2007 17:15
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış














YORUMLAR 15
  • metin konak 16 yıl önce Şikayet Et
    . ya gazeteci arkadaşlar pirana nın alabalık yemesi haber olmaz aksine alabalık pirana yı yeseydi haber olurdu.öğrenemedinizmi.pirananın alabalığı yemesinin neresi ilginç ki oysa alabalık piranayı yeseydi tüm dünya ayğa kalkardı
    Cevapla
  • orbay orbay 16 yıl önce Şikayet Et
    . Değerli yorum sahipleri; Öncelikle Piranha\'lar hakkında böyle ön yargılı davranmanız,insanlar üzerinde antipati yaratacak şekilde yazılmıştır.Bizler Türkiye Piranha Forumu olarak,bu önyargıyı kaldırmaya çalışırken,sizlerin bu şekilde yorumları bizi üzmüştür. Piranha\'lar sizlerin belirttiği gibi,ne canavardır,ne kana susamış balıktır nede kötü bir canlıdır.Sadece doğalarında olduğu için bu şekilde beslenmeleri gerekmektedir.Sizlerin www.piranhalar.com\'a bir girmenizi tavsiye ederiz.
    Cevapla
  • nalan şahin 16 yıl önce Şikayet Et
    çok korkunç. bu balıklarda bence balık dünyasının teröristleri acımasız caniler
    Cevapla
  • ihsancengiz 16 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar Vadisi :). Müzik kötü olmuş Kamera açısı çok kötü :) Biz bunu yediden yapalım bu sefer kocaman bi sazan Canlı olsun vede kurtlar vadisi cendere müziği iyi olur bence :) Sanırım sazan bunların üstesinden gelir hepsini öldürür o akvaryum kırılmazsa iyi bişey:) o yüzden sazanı kurtarmak için bi kova suyu hazır bulundurmak lazım :) Bulmuşlar Alabalık gibi sosyete bi garibi parçalıyorlar:)
    Cevapla
  • FATİH ÖĞÜT 16 yıl önce Şikayet Et
    var ya... Bu pirinalar tam hayvan ha,yamyam hayvan..O alabalık ölemi yenir,bunun ızgarası var,haşlaması var(dır heralde)!Öle görmemiş gibi,atlanırmı hemen ya..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV açıklaması!
İzmir'de nikah memurunda çirkin hareket: Burada resmî nikah kıyılıyor, dua edemezsiniz