Bagajdan 250 yavru timsah çıktı

Mısır'ın başkenti Kahire'deki uluslararası havaalanında, ülkeyi terk etmeye hazırlanan Suudi bir yolcunun bagajında, 250'den fazla timsah yavrusu, yılan ve bukalemun bulundu.

Bagajdan 250 yavru timsah çıktı
Bagajdan 250 yavru timsah çıktı
GİRİŞ 12.08.2007 19:09 GÜNCELLEME 12.08.2007 19:09

Kahire uluslararası havaalanı veterinerlik servisi yetkililerinden Yusuf Memduh, Mena ajansına yaptığı açıklamada, kimliği açıklanmayan genç Suudi'nin dün gece ülkesine dönmeye hazırlanırken yakalandığı belirtti. Suudi'nin bagajında, tümü canlı çok sayıda yılan, bukalemun ve timsah yavrusu bulunduğunu tespit eden görevliler, bagajı incelenmesi için Gize hayvanat bahçesine gönderdi.


Hayvanat bahçesi yetkilileri, Suudi'nin bagajında, 5 kobra, 40 bukalemun ve 265 yavru Nil timsahı buldu. Yetkililer, timsahların yetişkin hale geldiklerinde hayvanat bahçesi için "sorun yaratacağını" söylediler. Bagajındaki hayvanlara el konulan Suudi'nin bugün ülkesine dönmesine izin verildi. Mısır'da, çevreyi koruma yasası çerçevesinde, canlı hayvan ihracatı yasak.


AA

YORUMLAR 1
  • esra tezcan 18 yıl önce Şikayet Et
    . yaa keşke bıraksalardı belki abd ye falan gönderirlerdi ee biz onlar kadar güçlü degiliz neyapalım başka fikrim yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den CHP'ye tepki: Dezenformasyon üretme merkezi
EFT ve havale işlemlerinde yeni dönem: 1 Ocak'ta artık zorunlu!