Sezer-Çölaşan'da soru işaretleri

Cumhurbaşkanı Sezer, Hürriyet'te işine son verilen Emin Çölaşan ile sokakta buluştu. Sezer, Çölaşan ile ayak üstü sohbet etti. Bu durum bazı sorularıda beraberinde getirdi:

Sezer-Çölaşan'da soru işaretleri
Sezer-Çölaşan'da soru işaretleri
GİRİŞ 23.08.2007 10:05 GÜNCELLEME 23.08.2007 10:05
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, gazeteci Emin Çölaşan'ı neden Çankaya'ya bir kahve içmeye davet etmedi de Farabi Sokak'ta öyle ayak üstü konuştu..O anda orada bir foto muhabirinin olması tamamen rastlantı mı? Sorular...

Önce Sabah'ta bugün yeralan haber:


'Veda ziyaretleri için başkentte dolaşan Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Farabi Sokak'ta yürürken gördüğü, Hürriyet'teki görevine son verilen yazar Emin Çölaşan için konvoyu durdurdu. Makam aracından inen Sezer, Çölaşan'a şunları söyledi: 'Olayı duyduktan sonra evinizden aradım ama telesekreter çıkınca konuşmak istemedim. Daha sonra eşiniz Tansel Hanım'a ulaştım ve üzüntülerimi ifade ettim. Ben de Semra da çok üzüldük. Böyle olmamalıydı. Bakalım bu işin sonu nereye varacak. Sizi okurdum. İyi gazetecisiniz.'


Teşekkür eden Çölaşan, odasını toplamaya gittiğini belirterek '20 yıllık emek bir günde toplanmıyor' dedi. Çölaşan, ne yapacağını soran Sezer'e bir karar vermediğini söyledi. Sezer de bunun üzerine, 'Dilerim en iyisi olur' diyerek vedalaştı. Daha sonra Sezer'le karşılaşmasını anlatan Çölaşan, ilk kez böyle bir olay yaşandığını belirterek, şöyle dedi:

GURURLANDIM


'Konvoy 4 metre geçti ve durdu. 'Nereye gidiyor bu iş, nasıl oluyor bu işler' gibi konuştuk ayak üstü. Şaşırdım tabii, çok güzel bir jest, duygulandım, gurur duydum, güç kazandım. Böyle bir hadise ilk oluyor.'

İŞTE SÜRPRİZ BULUŞMADAKİ SORU İŞARETLERİ



www.cafesiyaset.com (özel)

YORUMLAR 95
  • Sabit Kal 16 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne bicim Cumhurbaskini ki,. aradigi adami bulamiyor, aramazken (!) aniden sokak ortasinda karsilasiyor, arabasini durduruyor bla bla bla. Cölasan\'ni köske davet ettigini düsünün ne kiyametler kopardi. Birde adami sanki AKP atmis gibi yüklenmeleri yokmu! Nasreddin Hoca misali \"yahu bu hirsizin hicmi sucu yok?\". Bide sokaga cikip adami korumamiz lazim, azimallah birisine vurdurup yine müslümanlarin takkesine koyarlar. Ulan bu ne bicim memleket ya, nerde bir eskiya, ückagitci, sahtekar, otlakci var hep derin devlette cöreklenmis!!!
    Cevapla
  • Ragıp ÇAMLIBEL 16 yıl önce Şikayet Et
    Önceden Orda Buluşmak İçin Anlaşmışlar Galiba. O yaşta bir insanın sokakta giden birinin kim olduğunu tanıması gerçekten zor olmalı hız ve aracın camlarının rekli olması dahada zorlaştırması gerekir. Önceden ayarlanmış bir buluşma kokusu geliyor.
    Cevapla
  • Ali SERTÇELİK 16 yıl önce Şikayet Et
    Bu fotoğrafta bir kişi eksik. Fotoğrafta bence köpeğini kaşıyan adam Bekir coşkun da olmalıydı. Değerli üç büyüğümüz bir olup cumhuriyeti oy vereceği partiyi dahi yanlış seçen cumhurdan korurlardı.
    Cevapla
  • Cengiz DEĞİRMENCİOĞLU 16 yıl önce Şikayet Et
    Tezgah değilse ben kalıbımı basarım. Siyah camlı makam arabasında, etrafında yer alan koruma araçlarından, şehir trafiğinden ve caddelerdeki insan kalabalığından bula bula o adamı gördü ve durdu. Sormalı cumhuriyette beraber yazalım. Gücümüzü birleştirelimde demişmi?Hacı hacıyı Mekkede Sezer Çölaşanı dakkada bulur diye boşa söylenmemiş atasözü. 4 milyonluk Ankarada bu ne tesadüf. Çölaşan\'ın caddede gezeceğini kim sızdırmış Sezer\'e acep. Herhalde organizeyi korumalar sağlamıştır. Bu milleti keriz yarine koyun bakalım nereye kadar
    Cevapla
  • mehmet ali kaya 16 yıl önce Şikayet Et
    yersen. Koskoca 3-5 milyonluk şehirde ne raslntı beeeeeeeeh!... Yerseniz misali... Bozacının şahidi şıracı yada şıracının şahidi bozacı misali. Birde bir atasözümüz vardır bu durumlara gayet uygun.(Körler Sağırlar,Birbirini Ağırlar) Çünkü;ilgili yazar ile emekliliği gelen sezer de Millete ve milletin değerlerine o kadar kör ve sağırlar ki... Ama müthiş bir rastlantı yerseniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?