'Kuraklığın sebebi Sezer'e açıklık getirdi

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Hüsrev Kutlu, 'Ankara'da yaşanan kuraklığın sorumlusunun Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer' olduğu yönündeki sözlerine açıklık getirdi.

'Kuraklığın sebebi Sezer'e açıklık getirdi
'Kuraklığın sebebi Sezer'e açıklık getirdi
GİRİŞ 23.08.2007 19:08 GÜNCELLEME 23.08.2007 19:08
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Kutlu, basına yansıyan haberlerin içeriğinin doğru olduğunu ancak başlıkların yanlış atıldığını kaydetti.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Kutlu, Meclis'te gazetecilerle yaptığı sohbet sırasında bir vatandaşın 'Ankara'da bazı semtlerde halk arasında söylenti yayılmış. Başkent'teki susuzluğun ve yağmur yağmamasının nedeni Sezer'miş' sözleri üzerine isim vermeden Cumhurbaşkanı Sezer'e gönderme yapmıştı. Kutlu esprili bir dille, 'Bence Ankara'da yağmur, görev süresi bitip de hala bu görevde oturan bir kişi olduğu için yağmıyor. Bunun böyle olup olmadığını zaman gösterecek, yakında göreceğiz' yorumunu yapmıştı.

Sözlerinin basında 'Kuraklığın sebebi Sezer' şeklinde yer aldığına işaret eden Kutlu, 'Görüşlerimi yalanlamak benim tarzım değil ama haberlerin içeriği doğru. Başlıklar yanlış atılmış' dedi.

İHA

YORUMLAR 15
  • Suphi Güneş 16 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan!!. Sen kimsin lan allahmısın peygamber mi kuraklığın sebebi Sezermiş. Yok ya bence kuraklığın sebebi hırsız bakanların milletvekillerin ali diboların olmasın. Beyinsiz heriflerden milletvekili olursa böyle kafası hiçbir şeye basmaz.
    Cevapla
  • Selahattin ERTÜRK 16 yıl önce Şikayet Et
    ZEKİ BİR ELEŞTİRİ. Milletvekilimizi seviyesizce eleştirenlere; lütfen eleştirilerinizi biraz zekice yapın. Milletvekilimiz tarafsızlığını bariz bir şekilde bozan Cumhurbaşkanına güzel bir muhalefette bulunmuş.
    Cevapla
  • zemheri kurdu 16 yıl önce Şikayet Et
    ne gereği var.... sayın milletvekili, durduk yerde, böyle eskimiş, kullanılmış motifleri dile getirmenin bir manası var mıydı. belki haklısın; ama, bu gibi laflar sizin makamınızda olanların misyonuna uymuyor. bırak da onu halk takdir etsin.
    Cevapla
  • İMAM SÜTÇÜ 16 yıl önce Şikayet Et
    . Yüce Rabbim Rahman Olmasaydı Heralde o zaman şimdiye çoktan kıyamet kopmuştu Sevgili Peygamberimiz in yüzü suyu hürmetine Allah(c.c.)ın ona verdiği değer sayesinde insanlar haketmedikleri halde ne güzel yaşıyorlar. bizim inancımızda uğur vardır ama uğursuzluk yoktur
    Cevapla
  • tekin126 16 yıl önce Şikayet Et
    yazık oldu:)ucuza gıttı. ne alaka yağmurla sezerın durumu tamam uğursuzun bırı ama sezere gelene kadar ankarada ne uğursuzlar var:))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
UCM tehdide tepki gösterdi: Uluslararası yargıya müdahale!
Bakan Fidan'dan İsrail'e yeni uyarı: Felakete tanık oluruz!