Uçaklar Türkiye'den kalkmadı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail uçaklarının Suriye'yi bombaladığı haberleri ile ilgili olarak kendilerine de bilgi geldiğini, ama şu ana kadar doğrulatamadıklarını söyledi.

Uçaklar Türkiye'den kalkmadı
Uçaklar Türkiye'den kalkmadı
GİRİŞ 06.09.2007 21:40 GÜNCELLEME 06.09.2007 21:40
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan, 2007-2008 Adli Yıl Açılışı dolayısıyla Yargıtay Başkanı Osman Arslan'ın Devlet Konuk Evi'nde verdiği resepsiyona katıldı. Erdoğan, gazetecilerin İsrail'in Suriye'yi bombaladığı yönündeki haberlerin hatırlatması üzerine, 'Bazı bilgiler geldi ama net bir şey yok' dedi.

Erdoğan, Suriye'yi bombaladığı öne sürülen İsrail uçaklarının Türkiye'den kalktığı iddialarının ise doğru olmadığını ifade etti.

İHA

YORUMLAR 27
  • has çorumlu 16 yıl önce Şikayet Et
    . doğru veya yanlış bir şey demek bilmeden zor ama abd veya israil iran veya suriye ye saldırırsa türkiye nin kimin yanında yer alacağı garanti ırak savaşında gördük abd askeri için duacı olanlar hesaplarınız sorulacak öbür tarafta allah\'tan korkun
    Cevapla
  • Sami Tarik TURKER 16 yıl önce Şikayet Et
    Neden Türkiye\'den Kalksınlar?. İsrail Suriye\'yi bombalamayı kafasına koymuşsa,bunu yapmak için neden önce Türkiye\'ye göndersin uçaklarını,sonrada oradan kalkarak Suriye\'ye girsin? Sanki Suriye\'yi daha önce bombalamamış, onunla savaşmamış gibi? Ancak Türkiye hava sahasında bir radar boşluğu bulmuşlarsa -ki Konya\'da eğitim yapıyorlar,varsa bunu çok kolay bulurlar- denizden Türkiye\'ye girip oradan Suriye\'yi vurabilirler.Bunu Türkiye\'nin araştırması gerek. Ama buradan kalkmaları için hiçbir mantıklı sebep yok ve sırlarını bizle paylaşmazlar!
    Cevapla
  • Ahmet han AKYILDIZ 16 yıl önce Şikayet Et
    Hassas dönem-Lütfen dikkat.!-2. .Abd ve Ab de giderek artan küresel ısınma ve islamın büyümesi korkusu (islamfobi ) .Abd nin ırak ve islam ülkelerindeki başarısızlığı, v.s. vs. ....Bir Zat\'ın sözünü yazarak son vereyim. __\'\'Kafirler, ne kadar rahatta olurlarsa olsunlar, Asla MÜSLÜMANLAR\'dan rahat durmazlar.\'\' Böyle şartlar altında yaşıyoruz.Devlet büyüklerimizden ve Değerli müslüman kardeşlerimizden sağduyulu olmayı sabredenlerden olalım,ALLAH sabredenleri zaferle müjdeler. ALLAH Ümmeti MUHAMMED\'in yardımcısı olsun.SELAM VE DUA ile
    Cevapla
  • Ahmet han AKYILDIZ 16 yıl önce Şikayet Et
    Hassas dönem-Lütfen dikkat.!-1. .22 Temmuz seçimleri öncesinde ordumuz ile PKK arasında olan çatışmalar, .23 Temmuz sonrası Askeri ve bazı sivil kurumların AKP ve Hükümetine darbe çığırtkanlığı yapanlar, .Türkiye nin iranla yaptığı doğalgaz antlaşmasına Abd ve AB ülkelerin Türkiye ye karşı olan tutumu, .Irak Başbakanı Malikinin PKK ile ilgili imzalamış olduğu belgeler, .Bush (teneke Adam ) Irak ı ziyaret etmesi, .ADL kurumunun Ermeni katliamı ile ilgili tutumları, .İran, nükleer silah üretiyor iddiaları vs...vs
    Cevapla
  • Ahmet han AKYILDIZ 16 yıl önce Şikayet Et
    Domino teorileri.!!!. Ne ilginçtir ki; bir kitap adıdır, Domino Teorileri. Kitabın içeriği ise adından anlaşıldığı gibi teoriler. Kitapta; Tarihe kasap olarak geçen, Ariel şaronun öldürüleceği. Aylardır haber alınamayan Şaronun Müslüman kardeşlerimize yaptıklarından dolayı Allah yeryüzünde onu cezalandırmış, vücudu kurtlanmış. Allah ona cezasını bu dünyada vermiş. Müslümanlara yaptıklarından cezasını çekiyor. Şüphesiz ki ; Allah herşeyi bilendir. Biz tüm müslümanların birlik olma zamanı ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti