Allah diyen karga yüksek uçuyor / VİDEO

Aylar önce Doğan Haber Ajansının servise sunduğu 'Allan diyen karga' görüntüleri youtube de izlenme rekorları kırıyor. Ramazan ayı izlenme oranlarını daha da artırdı.

Allah diyen karga  yüksek uçuyor / VİDEO
Allah diyen karga yüksek uçuyor / VİDEO
GİRİŞ 24.09.2007 13:58 GÜNCELLEME 24.09.2007 13:58
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

'Allah diyen karga' görüntülerinin en az bir düzine versiyonu youtube ve bir o kadarı diğer viedo paylaşım sitelerinde gezinirken Ramazan ayıyla birlikte görüntülerin mail trafiği ve izlenme oranlarında büyük artış gözleniyor.

Karganın Allah nidasını andırır sesinin yanı sıra karganın Allah demesinden dolayı yapılan yorumlar da bir o kadar ilgi çekici seyir arz ediyor. Olayı hikmet olarak yorumlayınından saçmalık olarak görenine kadar herkes yorum yapmayı ihmal etmiyor...






YORUMLAR 16
  • mehmet bedirhan 16 yıl önce Şikayet Et
    :). dam üstünde saksağan öter Allah deyu deyu
    Cevapla
  • kemal çepnili 16 yıl önce Şikayet Et
    papağan. karganın dılını bıraz kestıgınde konusabıldıgı bırkac kelıme ezberleyebıldıgı bılınıyor papaganlarda konusur dımı ogretırsen allah dıyebılır onemli olan insan gecınenlerın dıyememesı esas mucıze bu kalplerıne ve dıllerıne kılıt vurulanlar allah dıyemeyenler . sozde degıl ozde tum varlıgımızla allaaah demek gerektır.
    Cevapla
  • ömer altun 16 yıl önce Şikayet Et
    . ne hikmetse karganın ses çıkarmak için yaptığı boyun hareketi üç defa, ama ses iki defa çıkıyor...!
    Cevapla
  • KEMAL YAZAN 16 yıl önce Şikayet Et
    Anlama isteyene.... Anlamak isteyene bütün kainat kendi lisanında Allah demektedir zaten.Bir ispata veya delile ihtiyaç varmıdır.Bu tür şeyler metaryalistlerin oyunlarıdır.Akli selim müslümanlar ispata gerek duymazlar.Allah\'ı zikretmek istersen yarattıklarına bak.Sana şah damarından daha yakın olan Allah\'a inanmak için arıda,balda,ağaçta,balıkta,kargada yazı yada ses aramana ne gerek var.Kur\'an okuyun arkadaşlar,hem kendi dilinde hemde kendi dilinizde.
    Cevapla
  • mehmet verdi 16 yıl önce Şikayet Et
    ses monta. bagiran karganin sesi kisilmis,ve boguk bir ses eklenmis,bu zamanda bu teknik varken her sey olabilir,beni üzen bu müslümanlarin sacmaliklara daha ne kadar inanacagi,yazik ,müslümanlar en büyük mucize Kurani kerim,bin dörtyüz küsür seneden beri önünüzde duruyor,su halinize kargalar dahi güler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hudson Enstitüsü analistinin 'Kaan' sözleri muhalif gazeteciyi derinden etkiledi
Nisan ayı enflasyonu belli oldu