Kara Şimşek geri dönüyor / Video

1980'lerin sevilen dizisi 'Knight Rider' (Kara Şimşek) televizyon ekranlarına geri dönüyor. Başroldeki Michael Knight rolünde ise bir kez daha David Hasselhoff'un oynayayıp oynamayacağı şimdilik belli değil. Dizi hangi kanalda yayınlanacak?

Kara Şimşek geri dönüyor / Video
Kara Şimşek geri dönüyor / Video
GİRİŞ 02.10.2007 09:56 GÜNCELLEME 02.10.2007 09:56
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

NBC, 80'li yılların kült dizilerinden Kara Şimşek'i tekrar ekranlara getirmek için çalışmalara başladı. Dizi için, The Bourne Identity ve Swingers gibi filmlerin yönetmeni Doug Liman'a teklif götürüldüğü söyleniyor. Başroldeki Michael Knight rolünde ise bir kez daha David Hasselhoff'un oynayayıp oynamayacağı şimdilik belli değil. 1982-86 yılları arasında gösterilen dizi döneme damga vuran televizyon programlarından biriydi.


YORUMLAR 6
  • şenol kose 16 yıl önce Şikayet Et
    ne günlerdi. o yılların muhteşem dizisi arkadaşların yazdıgı gibi dizi saatini ipler çekerdik sokaklar boşalırdı vay be.......
    Cevapla
  • mustafa erdal 16 yıl önce Şikayet Et
    ne zamandan beri bekliyoruzz. şimdikil diziler boşş,sene 85 lerde izlerdim.gerçekten o dizinin tam hakkını vermişler ama şimdiki dizilere bakacak olursak dizi demeye bin şahit lazım.şimdi bu dizi ekrana gelsede şimdiki dizilerin papucu damda nasıl geziyor bir güzel görsem keyif alsam.alın işte dizi buuuuu desem.
    Cevapla
  • superukala 16 yıl önce Şikayet Et
    iyiki tanitim videosuna soldan saga ücüncü olani koymamissiniz;-))). +16 yada +18 ler icin
    Cevapla
  • ESKİŞEHİRLİ 16 yıl önce Şikayet Et
    Kara Şimşek Başlıyor. 20 sene önce sokaklarda oynarken,bize kara şimşek başladı diye evden haber geldiğinde mahallenin çocukları evlere koşa koşa vede Kara Şimşek başladı feryatları içersinde izlemeye gittiğimiz muhteşem dizi.Unutmak kolaymı Kara Şimşeği,O sağa sola giden kırmızı ışığı.Hatta o dönemde 1963 model Ford 1.7M arabanın önüne ve arkasına yürüyen ışıktan takmıştım.Gece bir harika oluyordu.İnşalah gelirde o eski günleri tekrar anımsarız.(Her ne kadar sokaklarda Kara Şimşek başladı diye bağıramasakta)
    Cevapla
  • metin karaagac 16 yıl önce Şikayet Et
    TRT den ricam var.... TRT den ricam var...lütfen eski bölümleri trt kanallarında göstersinler...eskiden oldugu gibi orjinal(eski Türkçe orjinal haliyle) haliyle...TRT bunu yapabilirmi?(ege tvde (ve sanırım flash tvde) çıktı ama orjinal haliyle olmadıgı için zevk alamadık) sevgi ve saygılarımla, hayırlı ramazanlar,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu