Göbeğini Kaşıyan Adam site kurdu

22 Temmuz Genel Seçimleri'ne damgasını vuran 'Göbeğini kaşıyan Adam' kendi internet sitesini kurdu ve bundan sonra gelişmelere sesiz kalmayacağını açıkladı...

Göbeğini Kaşıyan Adam site kurdu
Göbeğini Kaşıyan Adam site kurdu
GİRİŞ 04.10.2007 17:08 GÜNCELLEME 04.10.2007 17:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

22 Temmuz seçimlerinin öncesinde halka tepeden bakış ve hakareti yansıtan 'göbeğini kaşıyan adam' tabiri, yepyeni bir boyut kazanıyor.


Herkesin kendisiyle ilgili yazıp çizdiği göbeğini kaşıyan adam, nihayet suskunluğunu bozuyor. www.gobeginikasiyanadam.com sitesi yakında yayına giriyor.


Site kendisini göbeğini kaşıyan adam olarak niteleyen ve Türkiye'de jakoben, seçkinci elitistlere mizahi üslubuyla yanıt vermek isteyenlerin buluşma adresi olacak.


Siyasi ve sosyal hayatın trajikomik renklerinin yer alacağı belirtilen sitede, göbeğini kaşıyan okuyucu yorumlarına özel bir önem verilecek. En güz okuyucu yorumu günün yorumu köşesinde değerlendirilecek. Sitede gazetelerde yer alan en güzel makale ve yorumlar ve Türkan abla dert dinliyor köşesi de yerini alacak. www.gobeginikasiyanadam.com hafta sonu yayına girecek..

YORUMLAR 6
  • nalan nalan 16 yıl önce Şikayet Et
    Göbeğini kaşıyan adam sözünü ortaya atan,bence farklı taraflarını kaşıyor. Göbeğini kaşıyan adam sözünü ortaya atan,bence farklı taraflarını kaşıyor. Ülkeyi bölmek ona ne yarar sağlayacak bilmem ama, o kaşınan yerini kaşırken, herşeyin yolunda gittiğini göre göre ideoloji manyaklığı yapıp Türkiye\'yi ve Türk insanını bölmeye çalışıyor. Tuzu kuru ya, tek derdi ideoloji manyaklığı. Göbeğinden farklı yerini kaşımaya devam etsin, bu arada keyiften ortalığı karıştırmaya da.
    Cevapla
  • baybars can 16 yıl önce Şikayet Et
    poposunu kaşıyan adamlarade site yapın. yaa birde poposunu kaşıyan adamlar var onlarada site kurulmalı bence plajlarda poposunu devirip güneşlenenler poposunu her kesin önünde kaşıyıp şu kadınların başörtüsünü çıkartalım diyenler poposunu kaşıyıp halkın tercihini ve halkı aşağı görenler poposunu kaşıyıpkadınları cinsel metaı haline getirenler niye gündeme gelmiyor bakın türban yasağı var ama kimse bunu tartışmıyor olmayan bir konuyu tartışıyor aynı kül kedisi ile şımarık kız kardeşleri gibi değilipoposunu kaşımaya gelince taharetlenmsini bilmiyo
    Cevapla
  • Akın ÇAĞRICI 16 yıl önce Şikayet Et
    . kardeşim şöyle boş adamların sözüne kızıp böyle dambul dumbul işler yapıyorsunuz ya ve bu işleri yapanlarıda haber7.com haber yapıyor ya yazıklar olsun yahuu.
    Cevapla
  • arif bayram doğan 16 yıl önce Şikayet Et
    DOLU DOLU BİR SİTE OLUR,. çünkü güzel ülkemde yazılacak anlatılacak çok şey var. Ford fabrikasında namaz kılanların işten atılmasıyla alakalı, kırık ve buruk hayat süreçleri anlatılsa herhalde 2 hafta başka şeyler yazmasa da yeter. Sayın KOÇ HOLDİNG sahib ve görevlileri, lütfen bu acı duruma el atın, bu gözyaşlarını dindirin, namaz kılıyor diye işyerinizden kimseler atılmasın. Okul sırasında babasının işten atılacağını hayal edip ağlayan çocuğun gözyaşlarının önünde bendler duramaz. Altımdaki arabaya binesim gelmiyor.satacağım...
    Cevapla
  • Ahmet Kaya 16 yıl önce Şikayet Et
    Bu tipin sitesine girmeyeceğim.... Çünkü; benim muhatabım bu edepden yoksun kişi değil ve olamaz. Bu tipler ancak kendi çıkarları doğrultusunda olanlara karşı iyidir. Yani; ağzına hortum takanlara.. Bu tipin sitesine girip asla birşey yazmıyacağım... Basit kişilerden, kısacası köşe dilencilerinden uğraşmam...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eurovision yarışmasında İsrailli şarkıcı yuhalandı koşarak sahneden inmek zorunda kaldı
CHP'li Mustafa Bozbey'in 'akraba' atamalarında yeni perde! İlk vukuatı değilmiş!