DTP ilçe binasına silahlı saldırı

Bir kaç gün önce Ankara'daki provokasyonun bir benzeri bugün İstanbul'da yaşandı. Kimliği belirsiz bir kişi Aksaray'daki DTP ilçe başkanlığına silahlı saldırıda bulundu.

DTP ilçe binasına silahlı saldırı
DTP ilçe binasına silahlı saldırı
GİRİŞ 07.10.2007 17:02 GÜNCELLEME 07.10.2007 17:02
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

İstanbul'un göbeğinde gerçekleştirilmeye çalışılan silahlı provokasyon amacına yine ulaşamadı.

Kimliği belirsiz bir kişi İstanbul Aksaray'daki DTP ilçe başkanlığına gelerek silahlı saldırıda bulundu.

Daha sonra olay yerinden kaçmaya çalışan saldırgan polis tarafından yakalanarak Kumkapı'daki polis karakoluna götürüldü. Saldırganın daha sonra buradan alınarak Vatan caddesindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek sorguya alınması bekleniyor.

YORUMLAR 40
  • Vatan Türkoglu 16 yıl önce Şikayet Et
    . Kim yapmissa iyi etmis ellerine saglik.....
    Cevapla
  • şenol kose 16 yıl önce Şikayet Et
    yeter artık. yıllardır aynı laflar kararlıyız başsaglıgı dileriz operasyon başladı.bugüne kadar bişey göremedik daha.abd adım atsın diye bekliycezmi bize ne abdden girelim ıraga irana gerekli yerlere temizleyelim bu köpekleri 60? milyon arkanızda ama sabır taşıyor 20 yıldır bu teröristleri bitiremediysek birileri görevini yapmıyor demekki yeter artık laf degil icraat yapın..
    Cevapla
  • bolu-beyi 16 yıl önce Şikayet Et
    . rüzğar eken fırtına biçer
    Cevapla
  • memetkoç 16 yıl önce Şikayet Et
    memet. ne varki bunda daha sağsınız ya siz şükür edin o kurşunların dtp milet vekilerinin kafasına sıkılması lazım artık başka sökeri kalmadıbu askerelere deyen kurşunun asynısı sizlere gelmeli dtpli vekiler hiç merakda etmeyin birgün oda olacak inşallah
    Cevapla
  • gökhan sezer 16 yıl önce Şikayet Et
    hüzünlü gece. 13 vatan evladının şehit verildiği şu müğbarek gecede artık yetkililerden somut adım istiyorum. ab hayali uğruna vazgeçilen idam cezasının yalnız terör suçları içinde olsa, cumhurbaşkanlığı sandığı ile beraber halkın karşısına gelmesini istiyorum. gelsin ilk oy benim allah bu vatana evladını kurban etmiş analara sabır ihsan eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı