Suriye 1 PKK'lıyı teslim etti

Suriye Arap Cumhuriyeti güvenlik güçleri 1 teröristi teslim etti. Ayrıca Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi dağlık arazi kesiminde ise 5 ayrı sığınakta çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.

Suriye 1 PKK'lıyı teslim etti
Suriye 1 PKK'lıyı teslim etti
GİRİŞ 10.10.2007 19:48 GÜNCELLEME 10.10.2007 19:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan terörle mücadeleye ilişkin duyuruya göre, Suriye Arap Cumhuriyeti güvenlik güçleri tarafından yakalanan bir terörist, Hatay'ın Cilvegözü Sınır Kapısı'nda Türk güvenlik güçlerine dün saat 12.00'de teslim edildi.


Güvenlik güçleri, dün Siirt'in Pervari ilçesi dağlık arazi kesiminde, önceki gün ise Bingöl'ün Yayladere ilçesi dağlık arazi kesiminde, teröristlerce araziye döşenmiş antipersonel mayınları buldu. Mayınlar imha edildi.


Duyuruya göre, Şırnak'ın dağlık arazi kesiminde bir adet RPG-7 roketatar mühimmatı bulunarak imha edilirken Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi dağlık arazi kesiminde ise 5 ayrı sığınakta çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.


AA

YORUMLAR 1
  • MuratOrtacer 16 yıl önce Şikayet Et
    . Siz de akillandiniz da.. Gec akillandiniz.. PKK bugünlere sizin himayenizde gelmedimi?? Yillarca sizin vadilerinizde kamp yapmadilarmi?? Sizin gibi din kardesi olmaz olsun! ABD vs israil korkusu ile birden Türk dostu oluverdiniz! Nerede arabin, onuru gururu?? Nerede müslümanin serefi haysiyeti?? Ne yüzle bakiyorsunuz yüzümüze?? yazik..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı