Bingöl'de katliam gibi kaza 11 ölü

Bingöl'ün Kiğı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Kazada 11 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Hayatını kaybedenlerin kimlikleri:

Bingöl'de katliam gibi kaza 11 ölü
Bingöl'de katliam gibi kaza 11 ölü
GİRİŞ 15.10.2007 12:30 GÜNCELLEME 15.10.2007 12:30
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Bingöl’ün Kiğı ilçesinde bir yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 11 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.
Kazada yaralanan 6 kişi ise olay yerine gelen askeri helikopterle hastaneye kaldırıldı.


KAZADA HAYATINI KAYBEDENLERİN KİMLİKLERİ


Alınan bilgiye göre, kaza, Bingöl’ün Adaklı ilçesinden Elazığ’a giden Necati Tatlı yönetimindeki 23 KA 429 plakalı yolcu midibüsünün, Hasbağlar köyü mevkisinde kontrolden çıkarak, Peri Çayı’na düşmesi sonucu meydana geldi.
Kazada, midibüs sürücüsü Necati Tavlı ile yolculardan Selahattin Bayar, Nebi Ercek, Tuba Taluk, Hüseyin Sarıaltın, Meryem Sarıaltın, Şükrü Elmalı, Saadet Elmalı, Mehmet Çadırcı, Yavuz Özdemir ve Rıdvan Bakü öldü.

YORUMLAR 26
  • ali keskin 16 yıl önce Şikayet Et
    . Trafik kazasinda vefat edenlere Allahtan rahmet dilerim. Söyle bir yorumlara göz gezdirdim kimi hükümete, kimi söfere, suc buluyor,bence avrupa da ki gibi, TÜV yani senede en az bir kere araclar kontrölden gecirilmeli eger aracta fren,akis hatasi varsa derhal tamir ettirilmeli yoksa trafige cikislari engellenmeli,cogu kazalar bu yüzden oluyor ya fren tam tutmuyor,ya dreksiyonlari saga sola cekiyor,cünkü o araclar kac kere cukurlara girip cikiyor.Lütfen insaf yani suclari biraz da kendimiz de arayalim.
    Cevapla
  • komalnas 16 yıl önce Şikayet Et
    başımız sağolsun... tüm mezopotamya halkının başı sağolsun.Allah rahmet eylesin.......
    Cevapla
  • Ercan İNCE 16 yıl önce Şikayet Et
    aceleniz ne bu kadar .. daha dün akşam malesef ben de Bingöl firması ile d.bakır dan erzuruma geldim ama ne geliş ben ve tüm yolcuların canı burnuna geldi.şoförü uyardığımız halde o virajlarda neler yaptı anlatılmaza dağın başı dursak ne yaparız o uçurumlara yuvarlansak üç gün kimse bizleribulamaz .adam söz de dinlemiyor neymiş araba bu hızı istiyormuş ...peh aslında indirecen o şoförü bir güzel ıslatacan da ....
    Cevapla
  • Mahmud ARDA 16 yıl önce Şikayet Et
    Yazık . Yine canlar yandı Allah Rahmet eylesin bence En büyük suç Elazığa her yönüyle bağlı olan Bingöl\'ündür. Elazığ Karayolları Müdürü sen bu yolları yapmadığın için bu kaza olmuş olabilir. Bu vebalden nasıl kurtulursun bilmem ama bi ara senin sorumluluğunda olan Bingöl iline bi uğra Köy yollar bile ilçelerin yollarından iyidir.Allah tan korkuyorsan bi uğra Bingöl e yoksa halk öbür tarafta senin gasp ettiğin ve Her yönüyle Elazığa bıraktığın hakkını senden soracaktır. Ölümden başkası yalan.
    Cevapla
  • RÜSTEM AKÇİL 16 yıl önce Şikayet Et
    BAŞ SAĞLIĞI. Ölenlere Allah\'tan rahmet diliyorum. Ben de Kiğı\'lıyım. 5-6 kişiyi tanıyorum. Çok acı bir olay. Devlet oradaki insanların yaşam standardını düzeltseydi ne böyle hadiseler olurdu ne de terör olayları. İnsanlar ne zaman şapkalarını önlerine koyup düşünecekler merak ediyorum. Acımız çok büyük. Cenab-ı Allah\'tan sabır niyaz ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sessizliğini bozdu: Yunanistan'dan döner dönmez Fatih Terim'den 'Denizbank' hamlesi
Bahçeli'den Reisi açıklaması: Ölümü aydınlatılmalı!