Dünya basını da sıfır noktasında

Sınırötesi operasyon olasılığı arttıkça dünya basını da Irak ve Türkiye sınırına konuşlanıyor. Reuters, Amerikan ajansı AP, İngiliz The Times bölgeye muhabirlerini yolladı.

Dünya basını da sıfır noktasında
Dünya basını da sıfır noktasında
GİRİŞ 17.10.2007 09:13 GÜNCELLEME 17.10.2007 09:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Reuters’ın sıfır noktasından izlenimlerini aktarmasının ardından bu kez de Amerikan haber ajansı AP, Şırnak’taki hareketliliği gözlemledi. Devriye gezen Türk askerlerini izleyerek bölgede yaşayan halkın nabzını tuttu. İngiliz The Times gazetesi de sınırın diğer tarafında Türk topçu ateşini takip etti. Times hafta sonundaki havan top mermilerinin ilk kez sınırın bu kadar içine düştüğüne dikkat çekti. Reuters Mehmetçik’in yanısıra Cizre’den bölgenin geri kalmışlığını gösteren karelere de yer verdi. Koyun güden çobanlar, kırılmış kerpiç evlerinin camından bakan çocuklar ve korkulu bekleyiş objektiflere yansıdı.

YORUMLAR 4
  • TÜRK OĞLU 16 yıl önce Şikayet Et
    boş yere gelmişler . boş yere gelmişler hiç birşey olmayacak hükümet sadece SHOW yapıyor kamuoyunun tepkisini azaltmak için
    Cevapla
  • FERHAT YILDIRIM 16 yıl önce Şikayet Et
    Dönde kendine bir bak. Bu tür manzarlar amerikanın fransanın italyanın ve başka bilmediğimiz kendine gelişmiş toplum imajı veren ülkelerinin arka sokaklarında da farklı görüntüleri de gördük. Fransa ve italya bu konuda son derece rezil durumda.
    Cevapla
  • mustafa yanmaz 16 yıl önce Şikayet Et
    Dünya Medyası. Gelin sevgili ajanlar izleyin ve nasıl öc alınırmış görün. Hatta benim evde bir kameramda var onu göndereyimde onada bir kaydediverin gayri :)
    Cevapla
  • borga kızılgöl 16 yıl önce Şikayet Et
    gercekler. türkiyenim her bölgesinde her şehirinde hatda MEGA KENT İSTANBULDA bile fakir halk var sadece doğu bölgelerinde deyil yani herkes fakirdiye dağa cıkmak lazım asker mi öldürmek lazım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şimşek: Yabancı ilgisi somut kaynak girişine dönmüş durumda
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!