Sarıyer'de feci kaza: 1 kişi öldü

Sarıyer'de toprak yüklü bir hafriyat kamyonu belediye otobüsü ile çarpıştı. Kazada otobüsün içine dolan toprağın altında kalan 1 kişi ölürken 3 kişi de yaralandı. İşte ayrıntılar.

Sarıyer'de feci kaza: 1 kişi öldü
Sarıyer'de feci kaza: 1 kişi öldü
GİRİŞ 17.10.2007 11:18 GÜNCELLEME 17.10.2007 11:18

Sarıyer'de hafriyat yüklü kamyon freni patlaması sonucu bir İETT otobüsün çarptı. Kamyonda yüklü olan topraklar otobüsün içerisinde döküldü. Olayda 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı. Yaralılar toprak altında kaldı. Yaralılar kurtarılarak hastanelere götürüldü.


Edinilen bilgiye göre olay Sarıyer Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Dere Sokak'ta meydana geldi. Dik yokuştan aşağı inmekte olan hafriyat yüklü 34 DAF 95 plakalı kamyonun freni boşaldı. Görgü tanıkları kamyonun hızla aşağı inen ve kornalara basarak ilerlediğini, ancak duramadığını belirtti. Kamyonun dik yokuştan aşağı hızla inerken önüne çıkan Hasan Basri Beyaz yönetimindeki Karanfilköy-Şişli hattında çalışan İEETotobüsüne çarptı. Otobüsü sürükleyen kamyon daha sonra yan yattı. Otobüsün üzerine yan yatması sonucu kamyonun kasasında bulunan topraklar otobüsün içerisinde yığıldı. Olaya hemen müdahale eden vatandaşlar toprak altında kalan yolculardan ikisini kurtardı. Daha sonra olay yerine gelen itfayenin çalışması sonucu bir kişi yaralı olarak çıkarıldı. Olayda ölen şahsın cesedi de itfaiye tarafından çıkarıldı.

Kazada yaralanan Seher Memiş(25) Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Hacı Koç(54) ve Şerife Koç(54) Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı


(Cihan)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bodrum'da ormanı yakan sanığın cezası belli oldu
Türkiye’nin boykot kararı İsrail gündeminde: Bizi en zayıf noktasından vurdu