Leman yaptı gene Lemanlığını

Haftalık mizah dergisi Leman yine yaptı yapacağını. Gündemdeki siyasi konuları absürt çizgileriyle eleştiren Leman, Abdullah Gül'ü, makamını rendice edecek şeklinde çizdi

Leman yaptı gene Lemanlığını
Leman yaptı gene Lemanlığını
GİRİŞ 13.11.2007 15:55 GÜNCELLEME 13.11.2007 15:55
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelen Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz'i kaldığı otelde ziyaret ettiği gerekçesiyle birtakım çevreler tarafından sert bir dille eleştiren Abdullah Gül Leman'a kapak oldu.

Kral'ın odasına giden Gül'ü çizgileriyle eleştiren dergi, Abdullah Gül'ü kral soytarısı şeklinde çizdi. Cumhurbaşkanlğı seçimlerinden önce Hayrünnisa Gül'ü, 'tavşan kız' şeklinde çizerek tepki toplayan Leman'ın bu karikatürü de çok tatrışılacağa benziyor.

YORUMLAR 22
  • Ahmet tokatlı 16 yıl önce Şikayet Et
    editöre. sayın editör o saçma derginin amacı bizden olanları (anla bizdeni)küçük düşürmek sende o haberi yaparfken bizden olanları destekleyip o dergi müsvettesini küçük düşürebilir yada kınayabilirdin.lütfen her haberi aynı mantıkla yayınlamayın
    Cevapla
  • hikmet basiret 16 yıl önce Şikayet Et
    Yıllarca batının karşısında bu vaziyette duranlar . -Arkadaşlar araplara gelince bir kibir bir kibir protokol kuralları falan, suudilerden 50 yıl sayelerinde kimse gelmemiş , şimdi bir zül olmayan bir durumdan fitne çıkarmaya kalkıyorlar .
    Cevapla
  • metin çimen 16 yıl önce Şikayet Et
    sayın editör. Bu haberden milyonlarca kişininde benim gibi haberi yoktu. Sayenizde herkes bu karikatürü ve lemanı tanıdı. Yani bedave reklam yaptınız.
    Cevapla
  • mesut canan 16 yıl önce Şikayet Et
    yazık size. şunlara bakın ya ülkenin cumhurbaşkanı karşınızdaki sezer masonları çankayada ağırladığında nerdeydiniz unutmayınki atatürk o masonların değil çankayaya ülkeye girişini bile yasaklamıştı atatürkçü geçinenler bilmez tabi bunları bu ülkeyi bölmeye çalışanlar sadece dağdaki teröristler değil bunu bir kez daha kanıtladınız lemanyaklar bazı beğenen arkadaşlar at gözlüğünüzü çıkarıpta bakın birazda akpli diye değil eğer tarafsızsanız baykalın rezilliklerinide kaleme alın ama nerde sizde o bakış açısı
    Cevapla
  • m.emin gezdirici 16 yıl önce Şikayet Et
    sizi gidi le manyaklar. burdan bütün yorumculara çağrı yapmak istiyorum.bu dergiyi yoğun bi şekilde protesto için seferber olmaya davet ediyorum.artık azıttılar.c.başkanını,başkabakanı tüm dünyaya rezil etmek için ellerinden geleni esirgemenyelere hadlerini bildirmek lazım.gerçek vatan hainleri bunlardır.proteslarımızı mail atarak gösterelim.böyle pervasızlıklara artık dur demenin vakti gelmiştir.nasıl c.başkanını bu hale sokarlar nerden alıyorlar bu cesareti kim yönlendiriyor bunları,arkalarında kimler var?haydi durmak yok.ileri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde