İnternet suçları için 'İhbar Merkezi'

Telekomünikasyon Kurumu suç unsuru içeren internet yayınlarına erişimin engellenmesine yönelik ihbarlar için “Bilgi İhbar Merkezi' kurdu. Müracaat adresleri şunlar:

İnternet suçları için 'İhbar Merkezi'
İnternet suçları için 'İhbar Merkezi'
GİRİŞ 29.11.2007 21:15 GÜNCELLEME 29.11.2007 21:15
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

 Telekomünikasyon Kurumu, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından, 5651 sayılı Kanun’da sayılan katalog suçlarla ilgili internet yayınlarına erişimin engellenmesi ile ilgili ihbarlar için “Bilgi İhbar Merkezi' kurdu.

Telekomünikasyon Kurumu'ndan yapılan açıklamaya göre kuruma bağlı Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından, 5651 sayılı “İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun”un 8. maddesinde sayılan suçlarla mücadelede ihbarların alınması için “Bilgi İhbar Merkezi” kuruldu.

Kanunda sayılan, intihara yönlendirme, çocukların cinsel istismarı, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırma, sağlık için tehlikeli madde temini, müstehcenlik, fuhuş, kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçları ile 5816 sayılı “Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanun”da yer alan suçlarla ilgili, www.ihbarweb.org.tr adresli web sitesinden online olarak, ihbar@ihbarweb.org.tr adresine e-posta göndererek veya 0312 582 82 82 numaralı telefonu arayarak ihbarda bulunulabilecek.

YORUMLAR 7
  • emrah aydın 16 yıl önce Şikayet Et
    iyi okuyun. benim şeriata falan bağladığım yok.önceki yorumculara cevaben yazmış bulunmaktayım.ayrıca şeriatı savunan arkadaşlara sesleniyorum:şeriat çok iyi olduğu için mi o ülkeler yerlerde sürünüyor?
    Cevapla
  • fatih mert 16 yıl önce Şikayet Et
    Süper yorumlar. Bu haberi bile öbür dünya şeriata bağlayan yorumcu eminim sen doçenttende yükseksindir
    Cevapla
  • emrah aydın 16 yıl önce Şikayet Et
    burası demokratik bir ülke. şeriatı isteyenler bu ülkenin gerilemesini istiyorlar.şeriatla yönetilenlere bakın,bir de demokrasi ile yönetilenlere.arada dağlar kadar fark var.bırakın demogoji yapmayı.o kadar şeriatı seviyorsanız gidin ırak,iran,afganistan da yaşayın.
    Cevapla
  • ertugrul 16 yıl önce Şikayet Et
    kor4y dinç e. Üniversite mezunuyum hatta doçentim ne yapacaksın.Bunun mezuniyetle alakası varmı?.Sen herkes gibi ekmek yemiyormusun? Nasıl bu dünyada herkes kazancı ne olursa olsun ekmekle doyuyorsa,ki bu insanların maddi olarak ne imkanlara sahip olursa olsun aynı şartlarla hayatını idare edebildiğini gösterir.Öbür dünyadada herkes buna benzer bi eşitlikte olacak.Burham burham cehalet kokan kelimeler tamamen kendinize ait... Allah(c.c) öbür tarafta burham burham alevleri gösterince dönüş yok bilesin...
    Cevapla
  • kor4y dınç 16 yıl önce Şikayet Et
    ERTUGRUL!!!. Arkadasım Allah rızası ıcın ne meezunu oldugunu yazarmısın buraya yazdıgın cumle burham burham cehalet kokuyo kusura bakma bu ulkede senı karsısına alıp konusacak senın gıbı ınsanlar olması lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri