Tramvayla durak arasına sıkıştı!

Bayrampaşa'da, Edirnekapı - Sultançiftliği seferini yapan tramvaya binmek isteyen şahıs, bir anlık dalgınlığının kurbanı oluyordu. Dengesini kaybederek düşen ve tramvayla durak arasına sıkışan şahsı itfaiye ekipleri kurtardı.

Tramvayla durak arasına sıkıştı!
Tramvayla durak arasına sıkıştı!
GİRİŞ 11.12.2007 10:42 GÜNCELLEME 11.12.2007 10:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Bayrampaşa Demirkapı Tramvay durağında saat 08.00 sıralarında meydana gelen olayda, tramvaya binmek isteyen Karaca, dalgınlığının etkisiyle dengesini kaybederek, tramvayla durak arasına düştü.

Tramvayla durak arasına sıkışan acı içindeki Karaca'yı gören vatandaşlar, durumu güvenlik görevlilerine haber verdi. İhbar üzerine itfaiye ve sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. İtfaiye ekiplerinin kısa süren çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden çıkartılan Karaca, ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Dizlerinden ve belinden yaralandığı öğrenilen Karaca'nın tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Olayı gören vatandaş, 'Tramvay yaklaştı. Ben tramvayın içindeydim, bir anda bir ses geldi. Baktığımızda vatandaşın tramvayla durak arasına sıkıştığı gördük. İtfaiye ekipleri şahsı kurtardı' dedi.

(İHA)

YORUMLAR 1
  • Yusuf Çelebi 16 yıl önce Şikayet Et
    Bu hat tam bir skandal. Faaliyete geçmesi bolu tüneli kadar süren proje değişiklikleri ile yapılan yıkılan tekrar yapılan İstanbul\'un en yoğun trafiğin yaşandığı eski edirne asfaltı tek şerite indirilerek tranvaya tahsis edilen edilmesi bir yana ,yapılan duraklarda yolcu inişi ve binişi esnasında tam bir karmaşa ve tehlikenin yaşandığı iki kişinin yanyana yürüyemediği duraklar,asfaltın tek şerite indirilmesi bir yana birde 20 yere ışık koyulması zaten perişan olan trafiği hepten felç etti.Bu projeyi onaylayanları tebrik ediyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler