PKK'lı annesini aradı: 346 kişi öldü

Zap kampından bir teröristin Van'daki annesiyle yaptığı telefon konuşması teknik takibe yakalandı: Burada 346 arkadaşımız öldü. Gitmek isteyenleri de örgüt infaz ediyor.

PKK'lı annesini aradı: 346 kişi öldü
PKK'lı annesini aradı: 346 kişi öldü
GİRİŞ 26.12.2007 05:24 GÜNCELLEME 26.12.2007 05:24
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Ercan Demirci'nin haberi

Türk savaş uçaklarının bayramın üçüncü günü Kuzey Irak'taki terör örgütü kamplarına gerçekleştirdiği ikinci hava operasyonunun ardından, bir teröristin annesiyle yaptığı telefon konuşması, örgütün verdiği zayiatı ortaya koyuyor. Bayramın üçüncü günü bombalanan Zap kampından sağ kurtulan teröristlerden 30 yaşındaki M. H. önceki gün uydu telefonuyla Van'daki evini arayarak, annesiyle konuştu.

TESLİM OLANI VURUYORLAR

Teknik takibe yakalanan konuşmada terörist, 'Burada tam 346 arkadaşımız öldü. Ayrıca yaralılar da var. Kaybımız çok büyük. Uçaksavarlar da imha edildi. Zap kampı yerle bir oldu' dedi. Annesinin uzun süre teslim olması için ikna etmeye çalıştığı terörist, 'Dönemem... Operasyondan önce buradaki biri kadın 6 kişi kaçıp teslim olmak istedi. Ama infaz edildiler' diyerek telefonu kapattı. M.H.'nin 4 yıl önce PKK'nın dağ kadrosuna katıldığı belirtildi.

7 BİN NÜFUSA 20 BİN ASKER

Bu arada Zap Vadisi'nin Türkiye tarafında bulunan Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde sızmaları önlemek için sınır boyunun her kilometresi korucular ve askerler tarafından tutulmuş durumda. Sınıra sıfır noktada bulunan ve savaş uçaklarının üzerinden geçtiği, topçu sesleriyle sarsılan 7 bin nüfuslu Çukurca'da, toplam asker sayısı 20 bine ulaştı. Bölgede sızmaları engellemek için Hakkâri Dağ Komando Tugayı'ndan birlikler kritik noktalara kaydırıldı.

YORUMLAR 70
  • Kürşat Kadir ALPEREN 16 yıl önce Şikayet Et
    KATILIYORUM VE GÜLÜYORUM.. \"he he he yandaş ya da terörist He he he yandaş taman asker hiç terörist öldürmedi. Tamam senin için rahat olsun takıl kafana göre.\" Aynen katılıyorum kardeşim. Ve Mehmetçik terörü yok etse bunlar kabul etmeyecekler. Çünkü mamaları kesilecek. NEMALANAMAYACAKLAR. BOŞ DAĞLARI BOMBALASA BİLE SAVULUN BÖLÜCÜLER MEHMETLER GELİYOR. bu yandaşların yerinde olsam kadile giderim
    Cevapla
  • Mehmet YAZICI 16 yıl önce Şikayet Et
    Siz genede teslim olmayı deneyin. Siz kandırılmış biçarelerin bilmediğiniz çok işler var örgüt üst düzey yönecileri Ermeni sünnetsizlerinden oluşmaktadır sizler niçin öldüğünüzü dahi bilmiyorsuz Yahudilerin o böllgede kurmak istediği kukla bir sözde Kürt devleti gerçekte ise kendi hayallerini gerçekleştirmek için sizleri piyon olarak kullanıyırlar ne yapın edin biran evvel teslim olmaya bakın ve kurtulun yazık etmeyin kendinize OK Yaydan çıktı bir kere orada kaldığınız müddetce yaşama sansınız yok unutayın Türkiyemize güvenin gelin teslim o
    Cevapla
  • Thunder_ekmech 16 yıl önce Şikayet Et
    :))). olaya bak ya..adam dağdan annesini arıyor..istihbarat veriyor.. hemde sözde konuşmalarda bi yere çok güldüm.. uçaksavarlarımızı etkisiz hale getirdiler demiş.. annesine sipariş vermiş.. aney..bi roketatar 3 uçaksavar varsa tahtakaleden iki tanede fünyesiz bomba al..türü bişey olmuş.. tamamen sabah\'ın haber anlayışı..
    Cevapla
  • turgay şahin 16 yıl önce Şikayet Et
    . 346 kişi öldü demiş terörüst annesine,yahu 100 değil 200 değil 300 değil 346 kişinin öldüğünü nasıl biliyor? hani mağraları başına yıkılıyordu terörüstlerin.mağranın altında kalan ölü terörüstü nasıl tek tek saymış bu terörüst? onu anlamadım...
    Cevapla
  • alper onay 16 yıl önce Şikayet Et
    Cemal Yılmaz . Hımm.Komplo teoerilerinden iyi anlıyorsun. Hayal gücün çok geniş.Kin ve nefret duyduklarınla ilgili düşüncelerin ala. Bunu ben bile düşünemezdim. Mhp 84\'den öncede vardı,2007\'den sonrada varolacak.Sen ve senin gibiler yine böyle komplo teorileri üretecek.Düşüncelerin kolayca çürütülebilir.Terörün en yoğun olduğu yıllarda mhp meclis dışında kalmıştır bkn:84-99.Bu kadar kolayca çürütülecek tezlerin var.Mhp Türkiye milliyetçiliği Türk milliyetçiliği yapıyor.Milliyetçiliğin ne olduğuunu ilk önce bi öğren.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı