Deprem Çorum'da da hissedildi

Merkez üssü Ankara'nın Bala ilçesi olan 5.5 şiddetindeki deprem Çorum ve ilçelerinde de hissedildi.

Deprem Çorum'da da hissedildi
Deprem Çorum'da da hissedildi
GİRİŞ 27.12.2007 03:09 GÜNCELLEME 27.12.2007 03:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bala ilçesi Kurban Bayramı'nın birinci günü meydana gelen depremden bir hafta sonra yine sallandı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nden alınan bilgiye göre, saat 01.47'deki 5.5 şiddetindeki deprem yerin 5 kilometre altında meydana geldi.

Başkentte gece saatlerinde korku dolu anlar yaşanmasına neden olan deprem, Çorum ve ilçelerinde de hissedildi. Sallantı ile uyanan özellikle yüksek katlı binalardaki, bir süre tedirginlik içinde bekledikten sonra yeniden uykuya daldı.

Sarsıntı nedeniyle harekete geçen polis yetkilileri, ilçelere ulaşarak can veya mal kaybı hakkında bilgi aldı. İlk gelen bilgilere göre deprem Çorum'da her hangi bir zarara yol açmadı. İldeki tüm nöbetçi polis ekipleri ise sarsıntı sonrası kent merkezinde kontrol için görevlendirildi.

İLİŞKİLİ HABER:

Bala Belediye Başkanı'ndan ilk açıklama

'Korkacak birşey yok. Herşey normal'

Vali Önal'ın açıklamaları:

 Can ve mal kaybı yok

YORUMLAR 2
  • ahmet can 16 yıl önce Şikayet Et
    allah yar ve yardımcımız olsun. kırıkkalede yasayan akrabalarım cok fena hissetmiş. gecmıs olsun dıleklerımı ıletıyor, allah acı vermesın amin.
    Cevapla
  • armağan yıldız 16 yıl önce Şikayet Et
    nevşehirde hissetti. biz nevşşehirdeyiz ve bala da olan depremleri çok net hissettik. allah yardım etsin ve bu kış günü milletimizi korusun bir afetten.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sömürge ülkesi Yeni Kaledonya ayaklandı! Fransa: Arkasında Türkler var
Özgür Özel'den dava kararı sonrası Selahattin Demirtaş açıklaması: Kabul edilir tarafı yok