Cami inşaasına domuzlu saldırı

Avusturya'nın Linz şehrinde orada yaşayan Müslüman cemaat tarafindan yapılmak istenen cami, ırkçı gruplar tarafından domuz kelleri bırakarak protesto edildi.

Cami inşaasına domuzlu saldırı
Cami inşaasına domuzlu saldırı
GİRİŞ 12.01.2008 16:45 GÜNCELLEME 12.01.2008 16:45
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

M.Mustafa BIYIK'ın haberi

Avusturya'nın Linz şehrinde Müslüman cemaat tarafindan yapılmak istenen cami için gerekli izinler alınarak cami arazisi satın alındı.


6000 metrekarelik büyük bir alana yapılması planlanan camiyi engellemek için harekete geçen cami karşıtları, Avusturya'nın Oberösterreich eyaletinin merkezi olan Linz'deki Cami arazisine domuz kelleri bırakarak protesto ettiler.


Olayı Avusturya da ırkçı çıkışlarıyla gündeme gelen, bir parti de desteklerken, Cami kaşıtlarının kurmuş oldugu, 'Cami istemiyoruz“ dernegi de bu olaya geniş yer vererek halkı kışkırtmayı sürdürüyor.


Yapılan saygısızlığı ise Avusturyalı İslam karşıtları, olayı daha da işleri götürerek Müslümanlara yeni yıl hediyesi olarak atfetti. 




YORUMLAR 23
  • ali oktay 16 yıl önce Şikayet Et
    \"ALLAHU EKBER\".
    Cevapla
  • FAZLIMALAK 16 yıl önce Şikayet Et
    UTANACAKLAR.. Bunların kafa yapısı bu geri! bunlaramı özenecegiz. İstededikleri kadar karşı çıksınlar ama nafile bizim ahlakımız onlarıda kucaklayacak, Güneşi balcıkla sıvama devri bitecek, Köhnemiş dar kalıplarında hayat bulan İslamın maneviyatına güzellikler sunacagız öyleki yaptıklarından utanacaklar.
    Cevapla
  • Mustafa ŞAFAK 16 yıl önce Şikayet Et
    NERDE BU BAĞIRAN ŞAHISLAR. Tabiiki bu olay yapılmayacak kadar çirkin bi olay ama bu davranışta avusturya\'lıların kafalarının hala çalışmadığını gösteriyo dönelim bizim memlekete bir papaz ölüyo bi bakmışsın herkes hıristiyan olmuş,bir hırant dink öldü herkes ermeni oldu,o biz ermeniyiz diye sokaklarda nara atan kişiler nerde acaba ulu TÜRK milleti değilmiydi dünyaya medeniyeti taddıran bu olay sorumlularıda inşaallah pey.efendimizin karikatürünü çizen kişi gibi can verirler.
    Cevapla
  • patrona halil 16 yıl önce Şikayet Et
    hınzırlar sizi. herifler kendi imzalarını atmışlar işte.domuz adam domuz sembolünü kullanır.
    Cevapla
  • realityafterlife 16 yıl önce Şikayet Et
    . Yokki bir Osmanlı cesur babayiğit günümüzde Viyana Kapılarına gene dayansakk....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...