Youtube'a erişim 2. kez engelendi

Dünyanın en popüler video paylaşım sitesi olan YouTube'a erişim engellendi. Siteye girenler karşılarında Ankara 12. Sulh Ceza Mahkemesi'nin uyarısıyla karşılaştılar.

Youtube'a erişim 2. kez engelendi
Youtube'a erişim 2. kez engelendi
GİRİŞ 19.01.2008 00:31 GÜNCELLEME 19.01.2008 00:31
Bu Habere 110 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Savcısı Kürşat Kayral, Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi’ne başvurarak Türkiye'de pek çok kişinin girdiği 'youtube.com' sitesine erişimin engellenmesi talebinde bulunmuştu.

Sitede ‘turko maymun’ diyerek Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret edildiğini ve yapılan yayının durdurulması isteğinin yerine getirilmediğini belirten savcı Kayral, siteye Türkiye’den erişimin yasaklanmasını istemişti.

Youtube'a erişim daha önce de mahkeme kararıyla geçtiğimiz Mart ayında engellenmişti.

Birinci yasaklama kararını alan İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi erişim yasağı kararına gerekçe olarak,"Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafı, Türk Bayrağı üzerine İngilizce küfür içeren yazılar yazılarak aşağılandığı anlaşıldığından talebin kabul edildiği" göstermişti.

Siteye girenler işte bu uyarı yazısıyla karşılaştı:

İLİŞKİLİ HABER

Youtube'da Atatürk’e büyük hakaret

YORUMLAR 110
  • sercan kandemir 16 yıl önce Şikayet Et
    bu zihniyetle türkiye adam olmaz. youtube de atamıza bu ülkenin kurucusu ulu önderimize dil uzatılmıstır.bize düşen görevde bu uzanan dili kopartmaktır ama yorumlarda okuduğum kadarıyla gerçekten ülkemiz emperyalistlere kendilerini dincilermiş gibi gösteren insanlar tarafından satılmaya başlamış durumda.kaderimiz bu dinciyim diye geçinenler yüzünden ırak gibi filistin gibi olucak.asla atama laf söyletmem o bu dunya üzerine gelmiş en önemli kişiliğe sahip insandır(peygamberleri bu konuya dahıl etmıyorum onlar tartışılmaz örnek insanlardır)
    Cevapla
  • alp kara 16 yıl önce Şikayet Et
    say ı anlıyorum. bu karardan sonra bende nasıl bi ülkede olduğumu anladım fazıl saya katılıyorum
    Cevapla
  • Mustafa Bacak 16 yıl önce Şikayet Et
    Bak şimdi çok merak ettim. Hemen girip atatürk, tesettür, atatürkün tesettür hakkındaki görüşleri, atatürkün cenaze namazı kılındımı onlara bir bakayım
    Cevapla
  • EMİN TATLI 16 yıl önce Şikayet Et
    Peeeh girilmiyormuşş !!!. Yassakda yasak olsa bari :) Kim demiş girilmiyor diye :):):) Kapı kapalıysa bacadan gireriz ... TCP/IP ayarlarını değiş eskisindende hızlı çalışıyor walla donma falanda yok eskisi gibi...!!! SAYGILAR...
    Cevapla
  • sercanyurtseven 16 yıl önce Şikayet Et
    siteyi acmakla ilgili . bilgi veren herkse tesekkürler sizin sayenizde tekrar girdim sagolun:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi açıkladı! Togg, otomotiv devi ülkede satışa çıkıyor
ABD ürettiğine bin pişman oldu! Tanesi 8 milyar dolar: 'Tam bir felaket!' dediler...