Başörtü Kuran'da var delili bu Video

İslam Hukuku Profesörü Hayrettin Karaman, başörtüsü ile ilgili 'Kur'an'da var mı yok mu' tartışmalarına son noktayı koydu. İşte Profesör Karaman'ın açıklamaları:

Başörtü Kuran'da var delili bu Video
Başörtü Kuran'da var delili bu Video
GİRİŞ 11.02.2008 01:10 GÜNCELLEME 11.02.2008 01:10
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Samanyolu Haber TV'de Hüseyin Gülerce'nin hazırlayıp sunduğu Pazar Sohbeti programına katılan İslam Hukuku Profesörü Hayrettin Karaman, başörtüsü ile ilgili gündemdeki sorulara açıklık getirdi.


Karaman, Gülerce'nin 'örtü için Kur'an'ın hükmü nedir' sorusuna şu cevabı verdi:

/>

YORUMLAR 72
  • mehmet selim polat 16 yıl önce Şikayet Et
    HAYRETTİN HOCANIN DEDİĞİ DOĞRUDUR. Bu doğrular ilk değildir,ancak Şeyh isk-lamlar töremiştir hiçde öyle sölemiyorlar.Çünkü onların delilleri İslami deliller değildir.Delilerin delilleridir.
    Cevapla
  • Berkan Can 16 yıl önce Şikayet Et
    . başörtüsü var ...onu herkes bilio..ama türban değil işte onun adı...\"başörtüsü\" bazıları diyor ki türban,başörtünün modern hali..haa böyle düşünen varsa taksın...
    Cevapla
  • Metin Yazar 16 yıl önce Şikayet Et
    . Muhtemel bir darbede gestapo şefi olmak isteyen nazi kafalılar darbe çığırtkanlığı yapıyor. Yaşasın demokraaaaaaaaaaaasi:)
    Cevapla
  • Erol Garip 16 yıl önce Şikayet Et
    Nur Suresi 31. Ayette. hem örtünme geçiyor, hem de kölelik. Ya her ikiside var Ya her ikiside yok. Allah, bir ayeti yarım yamalak yorumlayanlardan hesap sorar.
    Cevapla
  • Uğur Türkel 16 yıl önce Şikayet Et
    Kuran da örtü yazıyor. ve yaka açıklığına kadar örtünmesi isteniyor kafayı saçı gösterme denmiyor nur suresi 31.ayeti google a kurandakidin yazarak ordan okuyabilirsiniz peçe türban kuranın şartıysa erkekler sizde takında siyasi simgeniz belli olsun allaha yakın olursunuz belki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt