Kadınlar internetten alışverişi sevdi

Kadınların internette neye para harcadığı araştırıldı. Sonuç ilginç: İstanbul, Ankara ve İzmirli kadınlar teknolojik, Rizeli kadınlar pet shop, Şanlıurfalı kadınlar ise bebek bakım ürünlerini tercih ediyor.

Kadınlar internetten alışverişi sevdi
Kadınlar internetten alışverişi sevdi
GİRİŞ 03.03.2008 08:31 GÜNCELLEME 03.03.2008 08:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hangi şehrin kadınları netten ne sipariş veriyor?


Türkiye'de 'online' yani internet sitelerinden yapılan alışveriş her geçen gün artıyor. İnternetten alışveriş yapanların büyük kısmını erkekler oluşturuyor.


Hepsiburada. com isimli sitenin kayıtlarına göre Türk insanının 'online' alışveriş profili şöyle: n Birkaç yıl öncesine kadar internetten alışveriş yapanların yüzde 99'u erkek, yüzde 1'i kadındı. Bu oran günümüzde, yüzde 75 erkek, yüzde 25 kadın olarak değişti.


İstanbul, Ankara ve İzmirli kadınlar en çok teknoloji ürünlerini satın alıyor.


Teknoloji ürünlerinin ardından İstanbullu kadınlar mücevher/takı, Ankaralı kadınlar oyuncak (uzaktan kumandalı helikopter), İzmirliler de masaj kemerleri tercih ediyor.


Online alışverişte Adanalı kadınlar DVD/VCD filmlerini tercih ediyor.


Diyarbakırlı kadınlar başta yoga/pilates seti olmak üzere sağlık ve spor ürünlerine para harcıyor. Rizeli kadınlar pet shop ürünlerini tercih ediyor.


Şanlıurfalı kadınların tercihi bebekler için bakım ve tekstil ürünleri. Bu ürünleri Badminton raket seti takip ediyor.


Malatyalı kadınlar saç düzleştirici alıyor.

YORUMLAR 2
  • Fatih AKÇA 16 yıl önce Şikayet Et
    sayın editöre. EDİTÖR\'ÜN NOTU: Sayın yorumcumuz konu ile ilgili olarak; bilgi@haber7.com\'a mail atmanız halinde gerekirse konu değerlendirilecektir. selamlar...
    Cevapla
  • Fatih AKÇA 16 yıl önce Şikayet Et
    aman dolandırılmayın... İnternette alışveriş güzelde birde guven olsa.Bazı siteler insanları dolandıryor.Kredi kartından parasını çekiyor ama siparişini yollamıyor.Buna en iyi örnek ... EDİTÖR’ÜN NOTU: Lütfen bakınız Haber7 yorumları için genel bir ikaz http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=177965 selamlar…
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Partili bir vekil daha istifa etti!
Kamuda çalışma sistemi değişiyor! 6 model gündemde