CNN Türk frekansını TNT'ye devretti

Doğan Yayın Holding ve Turner Broadcasting System'in ortak kurduğu TNT yayına başladı. TNT'nin yayın hayatına başlaması nedeniyle CNN Türk, karasal frekansını TNT'ye devretti.

CNN Türk frekansını TNT'ye devretti
CNN Türk frekansını TNT'ye devretti
GİRİŞ 03.03.2008 09:55 GÜNCELLEME 03.03.2008 09:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Doğan Yayın Holding ve Turner Broadcasting System'in ortak kurduğu TNT yayına başladı. TNT'nin yayın hayatına başlaması nedeniyle CNN Türk, karasal yayınını TNT'ye devretti.

Doğan Yayın Holding ve Turner Broadcasting System'in kurduğu ve genel müdürlüğünü Efe Önbilgin'in yaptığı TNT karasal ve kablolu yayında CNN Türk'ün frekansını kullanarak bugünden itibaren (3 Mart) yayınına başladı. TNT, tıpkı CNNTÜRK'te olduğu gibi bütün ülkeye yayın yapacak.

İlerleyen günlerde çift dil seçeneği ve stereo ses kalitesiyle yayın yapması planlanan TNT, Türksat 2A uydusu üzerinden şifresiz olarak izlenebilecek.

TNT kanalı Amerika dışında - aynen CNN’de olduğu gibi - yalnızca İspanya’da yayında. Bu 2 ülke ve bunlara yeni eklenecek olan Türkiye dışında TNT kanalı, Avrupa ve Asya’da TCM (Turner Classic Movies) adı altında yayın yapmakta ve güncel yayınlara yer verecek olan TNT’nin aksine yalnızca klasik filmlere yer vermekte.

YORUMLAR 4
  • Ahmet İgertaş 16 yıl önce Şikayet Et
    hayırlısı. kaan kardeşim boykot iyi güzelde mesele bunu uygulayabilmekte ben hayatımda uygulamaya çalışıyorum ama her maldada olmuyor mecbur alman gereken mallar var mesela ünsülin made in danimarka mecbur alacaksın. kanala dün baktım fena değil hayırlısı olsun
    Cevapla
  • hasan balciogullari 16 yıl önce Şikayet Et
    kaan mert. amerikan kanallarına hayır diyon da sanki yediğin ,içtiğinin ,kullandığın araç-gereçlerin ne kadarının amerikan malı veya ortaklığı olduğunun haberin var mı senin.senin gibiler amerikan kanalına hayır,amerikan kolası içmem der ama ford veya %100 amerikan gmc nin olan opele biner yine amerikanlı firmanın %83 sahibi olduğu kent çikolatalarını türk malı diye ben amerika\'ya karşı direnişim diye yersin
    Cevapla
  • Sinan Bol 16 yıl önce Şikayet Et
    TNT güzel filmler oynatıyor. Yinede Cnn Türk gibi kaliteli tv kanalları istiyoruz. Canlı yayınlarıyla gönüllere taht kurmuş bir kanalı kaybetmek üzücü. Ntv rakipsiz kaldı. Umarım kalitesinden ödün vermez.
    Cevapla
  • kaan mert 16 yıl önce Şikayet Et
    amerikan kanallarına hayır. amerikan kanallarını izleyen de, bu kanallara reklam verenler de bu ülkeye hizmet etmiyor. evimize kadar girmelerine izin vermemeliyiz. ne kadar büyük bir tehlike altında olduğumuzun farkında değiliz malesef.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya: Tuzakları yerle bir edeceğiz!
Tarihi 90 dakika için dudak uçuklatan rakamlar!