Bedava Antivirüs için / Animasyon

Bilgisayarınızın güvenliği için mutlaka bir antivirüs yazılımına ihtiyacınız var. Ama bunun için bütçemiz yok diyorsanız, işte sizlere can simidi olacak ücretsiz bir antivirüs yazılımı...

Bedava Antivirüs için /  Animasyon
Bedava Antivirüs için / Animasyon
GİRİŞ 03.03.2008 14:25 GÜNCELLEME 03.03.2008 14:25
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Hakkı Alkan'ın haberi


Virüslere geçit vermeyen, ücretsiz, en güncel tehditlere karşı hazır, sisteminizi yormayan bir antivirüs programına ihtiyaç duyuyorsanız AntiVir'i denemenizde fayda var. Yazılımın nasıl kurulduğunu ve kullanıldığını, aşağıdaki eğitim videosunda anlattık.


Tek yapmanız gereken şey; koltuğunuza yaslanmak ve videoyu izlemek.


Image
:: Eğitim videosunu izlemek için buraya tıklayın.

Image
::
Eğitim videosunu bilgisayarınıza indirin.

::
AntiVir'i indirmek için buraya tıklayın.
:: Yaşadığınız problemleri forumda paylaşın çözelim.

YORUMLAR 32
  • serkan gezer 16 yıl önce Şikayet Et
    Bilgisiz Arkadaşıma. Canım arkadaşım Trojan ve Virüs denen şeyleri bilmemiz hakkında yorum yapmışssın. Seni o 2 teknik kelime içerisinde bilgiye boğabilirim.Tanımadan yorum yapma. Ben şunu diyorumki Arkadaşlar paralı bir antivirüs alacaksanız benim bildiğim ve memnun kaldığım bu programı alın diğerlerinede bişey demiyorum paralı sürümleri değişik olabilir.Ama bu çok hafif de bir program ben neden günümüz sosyo-ekonomık sartlarında insanlarımıza yalan söyleyeyim memnuniyetimi dile getiroyorum neden itham ediyorsun??
    Cevapla
  • recowery 16 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel... Ah ne kadar güzel şimdi de anlaşmalı arkadaşlar mı yorum yapıyor :) \"Anti bilmem ne\" taraftarıymışda.. Trojan nedir, Virüs nedir bunları araştırın sonra hayran olun bu antivirüs programına.. Avast şu an için türkçe antivirüs programını ücretsiz veriyor. 6 Senedir kullanıyorum ve daha format atmadım.Memnun olmadıgım da söylenemez.. Ama gerçek bir a.virüs programı arıyorsanız da NOD32 öneririm. Bir çok webkuruluş tarafından 1. seçilen program. ücretsizi de internette mevcut. iyi kullanmalar.
    Cevapla
  • serkan gezer 16 yıl önce Şikayet Et
    Antivir. Eskiden çok sıkı bir Kaspersky fanatiği olmama rağmen.Çok kastığı için kullanmaktan vazgeçtim.Avast kullanayım kasmaz dedim dogru dürüst virüs bulamadı. Elime geçen bir programı virustotalde tarattıgımda antivirle beraber 4 antivirüs programı virüsü buldu. İndirecektim bu vesile oldu. 54$ verip premium securityi modelini antivir sitesinden dün bu haberden sonra aldım.Program ve KEYi aldıktan sonra ayrı bir linkte hemen veriyorlar. Taramada avastın bulamadıgını antivir bulmuştur. ANTİVİR TARAFTARIYIM ARTIK.
    Cevapla
  • hamza kaya 16 yıl önce Şikayet Et
    sakın. bencede sakın denemey,n sistem dosyalarınızı bozar herşeyi virüs olarak görüyor
    Cevapla
  • Mustafa ARIK 16 yıl önce Şikayet Et
    Özgür Yazılım. Günlük hayatımda PARDUS işletim sistemini kullanıyorum, ancak her duruma karşılık bilgisayarımda Windows XP işletim sistemi de yüklü ve onu korumak için AtiVir\'i tercih ediyorum, Haber7\'ye bunu herkese duyurduğu için teşekkürler. Lütfen Open Office yazılımı içinde bu desteği yapın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, 3 İsrail askerinin öldürüldüğü anları paylaştı!
İsrail, Gazze'de sivillerin toplandığı alanı hedef aldı, çok sayıda şehit ve yaralı var