Fen dersleri hiç bu kadar zevkli olmadı!

İngiliz öğretmenler fen derslerini zevkli hale getirmek için öğrencilere ilginç ödevler veriyor. Helyum balonlarıyla bin 200 metre yükselen öğrenciler yere çakıldı.

Fen dersleri hiç bu kadar zevkli olmadı!
Fen dersleri hiç bu kadar zevkli olmadı!
GİRİŞ 04.03.2008 15:03 GÜNCELLEME 04.03.2008 15:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz gün 13 yaşındaki bir grup öğrencinin yaptığı deneyler büyük ilgi çekti.


Öğrenciler, yerden bin 200 metre yükseklikte helyum balonlarıyla zıplayıp, bin 400 metrede vinç yardımıyla asılı kaldılar. Helyum balonu deneyi yapacak öğrenciler, deneyden önce sınıflarında gerekli hesaplamaları yaptılar.


Hesaplamaları doğru olan öğrenciler deneyin yapılacağı alana götürüldü. Yapılan ikinci deneyde öğrenciler sınıfta yapıştırıcı yapmayı öğrendiler.


Öğrenciler, yaptıkları yapıştırıcının ne kadar güçlü olduğunu görmek için bin 800 metre yükseklikten sallandılar. Öğrencilerin hepsi hesaplamalarında yanıldıkları için aşağıya düştüler. Öğrenciler için her türlü güvenlik önlemi alındığı için herhangi bir yaralanma olmadı.



/>





 
YORUMLAR 1
  • Yusuf ismail 16 yıl önce Şikayet Et
    onlar uzaya biz yaya. Bizim daha Kimya Labaratuvarı olmayan okullarımız var.Görelim Millet neler yapıyor. Rant larının ellerinden gitmemesi için Laiklik laiklik diye yırtınan sözde aydınlar,eğitimciler utanın bu haberlerden.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Enes Kanter'e ABD'de soğuk duş! Mide bulandıran skandal sonrası hakkında soruşturma açıldı
Canlı yayında ceset bulundu! Stüdyoda gözaltı