Ünlü yazarlar yazar adaylarını bekliyor

Prof. Dr. Ümit Meriç, Prof. Dr. Osman Özsoy, Hüseylin Gülerce, Sadık Yalsızuçanlar, Ali Çolak, Alev Alatlı, Doç. Dr. Ahmet Turan Alkan, Ali Bulaç, Ali Ayçil, Rasim Özedören, Hilmi Yavuz, Ali Ural ve Mehmet Doğan, yazar adaylarını bekliyor..

Ünlü yazarlar yazar adaylarını bekliyor
Ünlü yazarlar yazar adaylarını bekliyor
GİRİŞ 04.03.2008 16:08 GÜNCELLEME 04.03.2008 16:08

Marmara Eğitimciler Derneği tarafından düzenlenen Yazarlık Kursu'nun yeni dönemi başladı.

Ağırlıklı olarak öğretmenlerin katıldığı ve yazarlığa ilgi duyan herkesin ilgi gösterdiği program, tahlil atölyesi, uygulama atölyesi ve seminer dersleri olmak üzere üç ana başlıkta yürütülüyor.

Ünlü yazarlarla tanışma fırsatı da sunan programın hocaları arasında; Prof. Dr. Ümit Meriç, Prof. Dr. Osman Özsoy, Hüseylin Gülerce, Sadık Yalsızuçanlar, Ali Çolak, Alev Alatlı, Doç. Dr. Ahmet Turan Alkan, Ali Bulaç, Ali Ayçil, Rasim Özedören, Hilmi Yavuz, Ali Ural ve Mehmet Doğan gibi isimler bulunuyor...

Öğretmenlerin oluşturduğu Marmara Eğitimciler Derneği'nde senaryo, diksiyon, Osmanlıca, Yazarlık İhtisas, Hat, Ebru, Gitar, Ney, Tezhip-Minyatür Kurs kayıtları da devam ediyor. Dernek ve kurslar hakkında geniş bilgi için www.egitimder.org adresine bakılabilir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Akaryakıtta tek fiyat uygulaması başladı!
ABD ve İsrail'den Refah kararı! 'Operasyon başlatılmayacak' iddiası