Cüneyt Zapsu'dan sürpriz istifa

AKP’nin kurucularından olan, özel işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek, partinin en üst karar organı olan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’ndan istifa etti.

Cüneyt Zapsu'dan sürpriz istifa
Cüneyt Zapsu'dan sürpriz istifa
GİRİŞ 05.03.2008 09:10 GÜNCELLEME 05.03.2008 09:10
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a en yakın isimlerden biri olarak bilinen ve AKP’nin kurucularından olan Cüneyd Zapsu, AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliğinden istifa etti.


Zapsu’nun özel işlerinin yoğunluğu gerekçesiyle istifa ettiği belirtilirken, yerine yedek üye eski Aksaray Milletvekili Ahmet Yaşar’ın getirileceği bildirildi.


Parti üyeliği devam eden Cüneyd Zapsu'nun, AKP Kurucular Kurulu ve parti üyeliğinin devam ettiği bildirilirken Zapsu’nun daha önce Başbakanlık Danışmanlığı görevinden de alındığı ortaya çıktı.
Zapsu’nun istifasında AKP’nin son dönemde dış politika konularında izlediği çizginin ağır bastığı ifade ediliyor.

YORUMLAR 8
  • VEYSEL EMRE 16 yıl önce Şikayet Et
    İYİ OLMADI. akp yi iktidar yapan en büyük ayakın istifası akp yi birdaha ki seçimlerde zora sokacaktır tabi bunu şimdi anlayamazsınız ama göreceksiniz ilerideki sıkıntıları ancak yaşayınca anlayacaksınız büyük bağlantıları vardı zapsu beyin fisko birliğin pazarlamacısı fındığı çökertti türkiye de
    Cevapla
  • kemal türker 16 yıl önce Şikayet Et
    iyi oldu gittiği Ak partiye yakışmıyordu. Hakkında bir çok itham bulunan birisiydi. Çok iyi oldu gittiği. Belkide iyi birisidir ama Fındık işlerinden dolayı Ak partiye şaibe getiriyordu. Darısı Melih Gökçek in gitmesine diyoruz. Melih Gökçekte Ak partiye hiç yakışmıyor, devamlı şaibe üreten bir adam.
    Cevapla
  • Aytaç Samrıoğlu 16 yıl önce Şikayet Et
    Taşeronluk bitti biraz ticarete ağırlık vermesi lazım.. Cüneyt Zapsu bu zamanda kadar dış güçlerin Türkiyedeki taşeronluğunu yaptı. Görevini tamamladı. Şimdi kendi kasasını doldurması lazım. AKP\'ye verdiği emeklerin karşılığını alması lazım :)
    Cevapla
  • Kemal Kemal 16 yıl önce Şikayet Et
    Kedidiiiir.... Bir süre öncede 10 yıllık özel kalem müdürü gönderilmişdi.. Neler oluyor acaba, acaba yani.. Kedimidir. Kedidiiiiirr kedi..!
    Cevapla
  • akif eren 16 yıl önce Şikayet Et
    Çok Üzüldük. Çok iyi oldu bu adamın AKP\'den gittiği, bu partiye hiç yakışmayan birisi. iyiki gitti.pirincin içindeki taşlar ayıklansın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vergi kaçağına sıkı takip: 17 milyar liralık sahte faturaya inceleme
Tarihi 90 dakika için dudak uçuklatan rakamlar!