Eski vekillerden DTP'ye tepki

Bir grup eski milletvekili yayımladıkları mektupta “Uzun süredir PKK’ya yandaş davranışlar sergiledikleri için, bu üyeleri kınamaktayız” diyerek isim vermeden DTP’yi eleştirdi.

Eski vekillerden DTP'ye tepki
Eski vekillerden DTP'ye tepki
GİRİŞ 05.03.2008 10:24 GÜNCELLEME 05.03.2008 10:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eski vekiller yayımladıkları mektupta, içinden geçilen günlerde tüm yasama organı üyelerinin dikkatli ve duyarlı olmaları gereğine inandıklarını belirerek, “Şehit olan vatan evlatlarına, gazilerimize ve ailelerine minnetlerimizi sunmaktayız. Terör örgütüne güç veren davranışlar içinde gördüğümüz Yasama Organı üyelerinin ettikleri yemine uygun davranmaları için kendilerini uyarmak ihtiyacı duyduğumuzu belirtmek isteriz. Uzun süredir PKK’ya yandaş davranışlar sergiledikleri için, bu üyeleri kınamaktayız” değerlendirmesinde bulundu.


Mektupta, “Her ne olursa olsun, vatanın meşru müdafaasında yer alan ve bu konuda tutarlı ve duyarlı davranış sergileyen tüm ilgilileri kutlamaktayız. Vatanın bölünmeyeceğine şehitlerin ölmeyeceğine inancımız tamdır. Yanılgı ve ihanet içinde bir davranış sergileyenleri tarih affetmeyecektir” ifadelerine yer verildi.


Mektupta imzası bulunan eski milletvekilleri şunlar:


'17. Dönem İstanbul Milletvekili Yılmaz Hastürk, 19- 20. Dönem Giresun Milletvekili Ergun Özdemir, 20. Dönem Yozgat Milletvekili Yusuf Bacanlı, 19. Dönem Kırıkkale Milletvekili Sadık Avundukluoğlu, 19. Dönem Balıkesir Milletvekili Sami Sözat, 20. Dönem Ankara Milletvekili Ahmet Bilge, 18-19. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Abdullah Ulutürk, 18-20. Dönem Kütahya Milletvekili Mehmet Korkmaz, 21. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili İsmet Attila, 17. Dönem Ordu Milletvekili Hüseyin Avni Sağesen, 20. Dönem Samsun Milletvekili Cemal Alişan, 20. Dönem Burdur Milletvekili Mustafa Çiloğlu.”


(ANKA)

YORUMLAR 1
  • engin şengül 16 yıl önce Şikayet Et
    lafff. o eski dediğiniz millet vekilleri kimelr çok merak ettim kendileri acaba vekil iken hangi başarılara imza atmışlar çok merak ettim,allah bilir ne kadar hortum yapmışlardır,eski die bişey yoktur bi daha o cesareti bulupta vekillik seçimine girememişlerdir yüz kalmamıştır şimdide kazanan değerli vekillere laf atıyorlar,dicek şeyy şimdiye kadar götürdüklerini yesinler sussunla rr...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli bakandan alçak Gazze çağrısı! 'Ahlaki ve insani' deyip duyurdu
Türkiye'den yeni doğal gaz anlaşması! Bakan Bayraktar açıkladı