Haber 7 okuru turu rüyada gördü

Fenerbahçe'nin turu penaltılarla geçeceğini rüyasında gören ve dün öğlen yazdığı yorumda belirten Haber 7 okuru, skor hariç her şeyi bildi. İşte Bekir Korkmaz'ın gerçekleşen rüyası:

Haber 7 okuru turu rüyada gördü
Haber 7 okuru turu rüyada gördü
GİRİŞ 05.03.2008 12:14 GÜNCELLEME 05.03.2008 12:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Haber 7 yorumcusu Bekir Korkmaz, tarihi maçın sonucunu rüyasında gördü. Fenerbahçe'nin penaltılarla turu geçeceğini rüyasında gören Bekir Korkmaz, dün saat 12.06'da Haber 7'ye şu yorumu yazdı; '8-6
walla bu gece rüyamda maç 8 - 6 bitiyodu. Fener yeniyordu.. Galiba penaltılardandı, tam hatırlamıyorum. Ama sonuç 8-6 idi. Hatta onların bi golü sayılmıyodu... Bakalım nolcak???
Bekir Korkmaz tarafından 04/03/2008 12:06 tarihinde'


Fenerbahçe'ni turu penaltılarla geçeceğini rüyasında gören Bekir Korkmaz'n yorumunu 'Fenerbahçemiz ÇEYREK FİNALDE' başlıklı haberin altında okuyabilirsiniz.

YORUMLAR 5
  • nesim nesimi 16 yıl önce Şikayet Et
    bundan sonraki turuda rüyasında görürr:)).
    Cevapla
  • mimiga mimiga 16 yıl önce Şikayet Et
    Bekir Korkmaz\'dan özel rica. Lütfen bu gece rüyanda; Rektörlerden,ceeepeden,kartel medyasından,çetelerden, pkkdan, Tuncay\'dan, ADD\'den, Kanadoğlu\'ndan vb.kurtulduğumuzu da görür müsün:) Türban kelimesinin yasak olduğunu bunun yerine herkesin başörtüsü dediğini de gör. Vakit kalırsa; Evlenip çoluk çocuğa karıştığımı da gör lütfen:)
    Cevapla
  • mustafa ayar 16 yıl önce Şikayet Et
    . hakkaten yau.rüyasında görmüş maçı resmen :)
    Cevapla
  • empatik OSMANLI 16 yıl önce Şikayet Et
    Ben de bu gece gördüm!. Garip gelecek ama ben de bu gece rüyamda Fener\'in geçtiğini gördüm. İlk yarı skoru 3-1\'di ve ben yatmıştım. Sabah namaza kalktığımda \"acaba rüyada gördüklerim doğru mu\" diye önce bilgisayarı açıp haber7\'ye baktım. İlk gördüğüm \"yer sarı, gök lacivert\" türünden bir haberdi.. Gerçi çok önemli birşey değil ama yine de sevindik, ülkeye gelen para ve puan için. \"Dünya hayatı bir oyun ve eğlence..\", işte size ispatı da bu. Ne kadar basit şeyleri ne kadar büyütüyoruz; Cennetle müjdelenmiş gibi seviniyoruz!..
    Cevapla
  • Fatih Mehmet 16 yıl önce Şikayet Et
    Bekir kardes . en sonunda mansetlik oldun hehehe. Haber7 calmasin sonra kapini reportaj diye nasil gördün kimi gördün diye. Tarftar dedigin böyle olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya'dan son dakika açıklaması: İnsanlık tarihi için dönüm noktası! Putin çılgında döndü
Başkan Erdoğan seçti! Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı görevine yeni isim