Okul müdürünün elinden kazma kürek düşmüyor

Kocaeli'de bir okulda müdür yardımcılığı yapan öğretmen, hafta sonlarını okulunun tamiratıyla geçiriyor.

Okul müdürünün elinden kazma kürek düşmüyor
Okul müdürünün elinden kazma kürek düşmüyor
GİRİŞ 05.03.2008 12:27 GÜNCELLEME 05.03.2008 12:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kocaeli'de bir okulda müdür yardımcılığı yapan öğretmen, davranışları ile herkese örnek oluyor. Fedakar öğretmen, kendi okulunun tamiratının yanında başka okulların tamiratı da yapıyor. Tamirat işlerini de cumartesi ve pazar günleri yapıyor.


Tatil gününde bile 'devlete ve millete' faydalı olmak için gayret gösteren insanların bulunması takdir edilen güzelliklerin başında geliyor.

Körfez İlçesi Tüpraş İlköğretim Okulu'nda Müdür Yardımcılığı yapan Nusret Çiftçi'de bunlardan biri.

Mesai saatleri içinde işini yapan Çiftçi, cumartesi pazar ve mesai saatleri dışında okulların tamiratını yapıyor. Kimi zaman okulun bahçesini temizliyor, kimi zaman ise okulun eksikliklerini gideriyor.

El becerisi ve yardım severliği ile ilçede duyulan Çiftçi, diğer okullara da yardım ediyor. Çiftçi, bu sefer yardım elini, aynı ilçede eğitim veren General Edip Bayoğlu İlköğretim Okulu'na uzattı.

Bahçe demirler kopan okula malzemelerini alarak tamire başlayan çifçi, tüm demirleri düzeltip kopanları kaynak yaptı, kırılanların yerine yenisini ekledi.

YORUMLAR 2
  • Bayram Arıcı 16 yıl önce Şikayet Et
    Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.. Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır. Ne yazık ki bizim ülkemizde çok çalışanlar diğerlerince sevilmiyor ya da farklı adlarla nitelendiriliyorlar. Oysa ki maaşını hak etmeyenler bile var. Öğretmen öğrencilerine, okuluna, çevresine ve ülkesine faydalı olmalı, faydalı insanlar yetiştirmelidir. Çalışkan öğretmenimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
    Cevapla
  • ahmet yaşar 16 yıl önce Şikayet Et
    define. kesin define arıyordur.vardır bir menfaati
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan imzaladı: Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi genelgesi yayımlandı!
Meteoroloji'den birçok il için sağanak yağış uyarısı!