Var mısın yok musun? reklam sloganı oldu

Acun Ilıcalı’nın sunduğu ve Türkiye’nin en çok izlenen yarışması Var mısın Yok musun? reklam sloganı oldu. Bir beyaz eşya firması ve bir dershane “var mısın yok musun ?” sloganı ile reklam kampanyası başlattı.

Var mısın yok musun? reklam sloganı oldu
Var mısın yok musun? reklam sloganı oldu
GİRİŞ 05.03.2008 13:38 GÜNCELLEME 05.03.2008 13:38

Acun Ilıcalı’nın sunduğu ve Türkiye’nin en çok izlenen yarışması Var mısın Yok musun? günlük yaşamda da yerini aldı. Bir beyaz eşya firması ve bir dershane “var mısın yok musun ?” sloganı ile reklam kampanyası başlattı.


Özellikle Damla Dershaneleri'nin “ Hamdi Bey’in başarı teklifine var mısın yok musun ” çağrısı, acaba o Hamdi Bey bu Hamdi Bey mi ? sorusunu akıllara getirdi. Bizde Damla Dershaneleri Genel Müdürü Hamdi Özcan’a sorduk; O Hamdi Bey siz mi siniz ? Hamdi Bey önce uzun uzun tebessüm etti ve anlatmaya başladı:


'Acun Bey kişiliği ve yaptığı işlerle Türkiye’nin beğenisini kazanmış ve gençlerin örnek aldığı bir televizyoncu. Var mısın yok musun? yarışma programı oldukça sevilen ve izlenen bir yarışma.
Ben de severek takip ediyorum. Sorunuza gelince; Evet Ben Hamdi Bey’im ama o Hamdi Bey’in kim olduğunu herkes kadar ben de merak ediyorum.
Programın gündemde oluşu, Hamdi Bey’in gizemi ve programın beğenilmesinde büyük rolünün olması, üstüne de isim benzerliği eklenince bu reklam düşüncesi oluştu.'


 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İşgalci İsrailliler, Filistin'e gönderilen yardım malzemelerini parçaladı!
İBB'den suya dev zam!