Dayaktan bıkan gelinler katliam yaptı

Afyonkarahisar'da kaynanasından sürekli dayak yediklerini iddia eden 2 gelin, kaynana, kayın baba ve dayağa ses çıkarmayan oğullarını av tüfeğiyle öldürdü.

Dayaktan bıkan gelinler katliam yaptı
Dayaktan bıkan gelinler katliam yaptı
GİRİŞ 05.03.2008 15:05 GÜNCELLEME 05.03.2008 15:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Afyonkarahisar'da iki genç kadının, aynı evde, "sürekli dayak yediklerini" öne sürdükleri kaynana Fadime Karaaslan'ı keser ve baltayla, Karaaslan'ın eşi ve oğlunu da av tüfeğiyle öldürdükleri belirlendi.


Edinilen bilgiye göre, Salar beldesindeki bir evde işlenen cinayetlerin ardından kaçmaya çalışan cinayet zanlıları Güllizar Polat (15) ile Sultan Karaaslan (25), belediye otobüsüyle geldikleri Afyonkarahisar'da, şehirler arası otogarda büyük şehirlere gitmek için bilet aradı. İki kadın, bilet bulamayınca otobüsle Bolvadin ilçesine gitti. İlçede, kaçamayacaklarını anlayan kadınlar Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim oldu.


Mevlüt Karaaslan'ın yaklaşık bir yıldır imam nikahıyla birlikte yaşadığı Güllizar Polat ile İbrahim Karaaslan'ın eşi Sultan Karaaslan'ın, ifadelerinde, kaynanaları Fadime Karaaslan'ın kendilerini sürekli dövdüğünü öne sürdüler.


Sultan Karaaslan ve Güllizar Polat, polise "Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Bir de çocuklarımızın başkalarından olduğunu, bizim kocalarımızı aldattığımızı söyleyince iş çığırından çıktı. Keser ve balta ile başına vurarak öldürdük. Bizi yaşatmazlar diye, dışarıdan eve gelen kayın babamız Mehmet Karaaslan ile oğlu İbrahim Karaaslan'ı da evdeki av tüfeği ile öldürdük" şeklinde iddialarda bulundukları öğrenildi.


Zanlıların sorguları devam ediyor.


Bu arada, ölen 3 kişinin cesetleri, Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde yapılan otopsinin ardından, yakınlarınca Salar beldesine getirildi. Fadime, İbrahim ve Mehmet Karaaslan'ın cenazeleri, kılınan namazın ardından belde mezarlığında toprağa verildi.

YORUMLAR 1
  • boşver adı 16 yıl önce Şikayet Et
    yazık.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas: Gazze'deki soykırım ve  Nekbe, sessiz kalanların alınlarında utanç lekesidir
Bakan Yerlikaya: Tuzakları yerle bir edeceğiz!