Cebeci Kampüsüne "Şafak" operasyonu

Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü içinde bulunan öğrenci yurduna Ankara polisi şafak operasyonu düzenledi. Gece başlayan operasyon sabaha karşı sona ererken, polisler kampüs içindeki mazgalları ve çam ağaçlarının diplerini bile kontrol etti.

Cebeci Kampüsüne "Şafak" operasyonu
Cebeci Kampüsüne "Şafak" operasyonu
GİRİŞ 05.03.2008 14:42 GÜNCELLEME 05.03.2008 14:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Üniversitelerde son günlerde tırmanan gerilimi gözönünde bulunduran Ankara polisi, Mart ayı içinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, 21 Nevruz Kutlamaları sebebiyle protesto gösterileri düzenleme hazırlığı içinde olan öğrenci gruplarına yönelik operasyon düzenledi.

Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerinin koordinesinde yapılan operasyonda, Sosyalist Gençlik, MLKP, DHKP-C, Halklar ve Özgürlükler Cephesi gibi örgüt ve gruplara ait çok sayıda yasadışı örgütsel döküman ele geçirildi.

Gece başlayan operasyon sabaha karşı sona ererken, polisler kampüs içindeki mazgalları ve çam ağaçlarının diplerini bile herhangi bir kavga aleti ya da suç unsuru döküman var mı diye kontrol etti. Konuyla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

YORUMLAR 1
  • Ahmet Gül 16 yıl önce Şikayet Et
    BUNLAR DISARI ATILSIN. Bas örtüsü yasagini destekleyen REKTÖRLERE sesleniyorum. Kimseye zarari olmayan ve sadece basörtüsü taktigi icin ÜNI ye KIZLARI almiyorsunuz.RESIMDE görünen capulculari KAMPÜSTE barindiriyorsunuz.Inaniyorum,ki bular ile iliskiniz var,Ayni düsünce YOLDASI;SINIZ .Yakinda hersey meydana cikacak ve cezanizi cekeceksiniz.TÜRKIYE o zaman rahat edecektir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Filistin topraklarında bir işgal var!
Bir günde 21 operasyon! Kassam, İsrail ordusunun üstüne kabus gibi çöktü