Bülent Ersoy cadde adı olmayacak!

Batman Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan Medyada kendisi ve Ünlü sanatçı Bülent Ersoy ile ilişkili haberleri yaptığı bir basın açıklaması ile yalanladı.

Bülent Ersoy cadde adı olmayacak!
Bülent Ersoy cadde adı olmayacak!
GİRİŞ 05.03.2008 14:43 GÜNCELLEME 05.03.2008 14:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yılmaz Ekinci'nin haberi


Kalkan’ın yapmış olduğu açıklamada şu şekilde:


Ünlü Türk Sanat Müziği sanatçısı Bülent Ersoy’u açıklamalarının ardından belediyemiz tarafından bu yıl 5. sini düzenleyeceğimiz Batman – Hasankeyf Kültür Sanat festivaline davet edeceğimiz ve adını Batman kent merkezinde işlek bir caddeye vereceğimiz şeklinde medyada haberler yer aldı.


Sayın Bülent Ersoy’un Batman Hasankeyf Kültür Sanat Festivaline davet edileceği ve adının Batman’da bir caddeye verileceği yönünde alınmış hiçbir kararımız yoktur. Söz konusu haberler bizim bilgimiz dışında çıkmış haberlerdir. Bu tartışmaların yaşandığı dönemde yurt dışında bulunduğumdan cevabi yazımız bu güne bırakılmıştır.


 Bülent Ersoy’un, sarf ettiği barışa ve ölümlerin son bulmasına ilişkin sözler, bizlerin yıllarca mücadelesini verdiği ve dillendirdiği onurlu ve savaşsız, kardeşçe bir yaşam yönündeki gereksinimin ifadesi olmuştur. Sayın Ersoy bizim dile getirdiklerimizi, başkalarının ise söylemek isteyip de söylemeye cesaret edemediği duygu ve düşünceleri ifade etmiştir. Bizler sanatçı Bülent Ersoy’un bu duyarlığını önemsiyor ve değer biçiyoruz. Diğer sanatçı, aydın, yazar siyasetçi, sivil toplum yöneticileri ve kanat önderlerinden de aynı duyarlılığı bekliyoruz”

YORUMLAR 1
  • yenigun Aydın 16 yıl önce Şikayet Et
    Atık depolama tesislerine isim veriliyor mu?. meraktan soruyorum, evsel ve sanayi atıklarının depolanıp bertaraf edildiği yerlere isim veriliyor mu acaba??
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Akaryakıtta tek fiyat uygulaması başladı!
Erdoğan'dan tarihi açıklamalar: Milletin sınıfta bıraktığını biz de baş tacı edemeyiz!