Başbakan 'Erbakan' PKK'yı bitirsin!

Aşırı alkol alıp, bisikletiyle kanla uçan sorhoş vatandaşın tepkisi kendisini kurtarmaya gelen polisleri bile güldürdü. Sarhoş vatandaş Başbakan sandığı Erbakan'dan PKk'yı bitirmesini istedi.

Başbakan 'Erbakan' PKK'yı bitirsin!
Başbakan 'Erbakan' PKK'yı bitirsin!
GİRİŞ 05.03.2008 14:50 GÜNCELLEME 05.03.2008 14:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Fethiye ilçesinde aldığı aşırı alkol nedeniyle bisikleti ile dereye uçan vatandaş, hareketleri ile polisleri bile güldürdü. Ayakta durmakta zorlanan şahıs, polislerin kendisini dereden çıkarmasına izin vermezken, gazetecilerin görüntü almasını fener yakarak engellemeye çalıştı.

Kadir Güneş isimli vatandaş, gece 24.00 sularında bisikletiyle evine doğru giderken alkolün de etkisiyle dengesini kaybederek Tuzla Mahallesi'nde bulunan kanala düştü. Çevredekilerin ihbarı sonrasında olay yerine gelen polis ekipleri, Güneş'i kanaldan çıkarmak istedi. Güneş, polislerin yardım talebini reddedince olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. Ancak, itfaiyenin gelmesini beklemeyen Kadir Güneş, kendi imkanları ile kanaldan çıkmayı başardı. Kanaldan çıkarken tekrar düşme tehlikesi geçiren sarhoş şahıs, kendisine elini uzatan polis ekiplerinin yardımlarını ısrarla geri çevirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Güneş'in kanala düşen bisikletini çıkardılar. İtfaiye ekipleri bisikleti çıkarırken Kadir Güneş'te gazetecilere saldırmaya başladı. Görüntü çekilmesini istemeyen Güneş, gazetecilerle ışık yarışına girdi. Kameraların ışıklarından rahatsız olan Güneş, cebindeki el feneri ile kamera ışıklarına karşılık verdi. Hareketleri ile polisleri bile güldüren Kadir Güneş, önce muhtar, sonra Erbakan olarak tanımladığı başbakandan istekte bulundu. Başbakandan Irak'a yeniden girip PKK'yı bitirmesini isteyen Güneş, yaşadıklarını anlatırken, kanalın çevrili olmamasından yakındı. Belediye başkanını da kanalın etrafını çevirmesi için göreve çağıran Güneş, bisikletine binerek olay yerinden uzaklaştı.

YORUMLAR 4
  • Zeki Aslan 16 yıl önce Şikayet Et
    Bitirecek şeyi kalmadı. Erbakan, \"BİTİRDİ\". 28.şubat ve daha sonrasındaki siyasete bakışı kendisini bitirdi.
    Cevapla
  • ABDULKADİR BALLI 16 yıl önce Şikayet Et
    Haberle fotoğrafın ne alakası var. anlamadım
    Cevapla
  • Ahmet Altındiş 16 yıl önce Şikayet Et
    Gül Sevgili Canım Başbakanımız Gül Receb Tayyib Abimiz . Vay erbakan vaaay şimdi kimler kulaklarını çınlatır oldu...
    Cevapla
  • yakup guven 16 yıl önce Şikayet Et
    ulkenin haline bakin. sarhos kendinde olmadigi gibi pkk.iyi biliyor.kafalri pkk.takmis zavali.sarhos erbakani basbakan bilen zaval yurtas.nere kadar.bu kaus onu konusan yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DSÖ anlaşmasını reddeden Slovakya Başbakanı'na suikast!
Fitch'ten Türkiye açıklaması! Tarih verildi