Abdullah Gül'e şok benzetme Video

Tunceli Milletvekili Kamer Genç, bir televizyon programında sarf ettiği 'Ha Abdullah Gül, ha Abdullah Öcalan, ikisi de Abdullah' sözleriyle adeta şoka neden oldu.

Abdullah Gül'e şok benzetme Video
Abdullah Gül'e şok benzetme Video
GİRİŞ 05.03.2008 18:06 GÜNCELLEME 05.03.2008 18:06
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, dün saaat 16.50'de yayınlanan Armağan Çağlay'ın televizyon programı Araman Çağlayan'la Bugün'de sarf ettiği sözleriyle izleyenleri şoke etti.

Armağan Çağlayan'ın konuğu olan Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, ilginç açıklamasıyla dikkatleri üzerine topladı.

Konuşma yaptığı sırada dili sürçen Genç, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den 'Abdullah Öcalan diye bahsetti.


Bunun üzerine sunucu Armağan Çağlayan olayı toparlamaya çalıştı ama Kamer Genç tekrar araya girerek 'Ha Abdullah Gül ha Abdullah Öcalan ikiside Abdullah' dedi.

Kamer Genç'in bu sözleri adeta şoka neden oldu.

YORUMLAR 105
  • Omer Demir 16 yıl önce Şikayet Et
    . \"\"\"macerayisevenadam\"\"\" adli yorumcuya hitaben. baska sitelerde yorumlar tamamen farkliymis. O SITELERDE YAPILAN ANKETLERDE BASÖRTÜSÜ SERBEST KALSIN DEME ORANI %70 AMA YORUMLARDA BAKSAN BU ORAN %10. YANI SENIN O BASKA DEDIGIN SITELERDE EDITORLER ISINE GELEN YORUMLARI ENGELLIYOR. sormasi ayip sayin Abdullah Gülün hangi tavir ve eylemleri o teroristle ayni kefeye girmesine sebep oluyor ? hadi desekki atadigi rektör necdet sezerin atadigi rektör gibi örgüt yandasi olsa (BUNU BEN DEGIL tezic DIYOR)HADI NEYS
    Cevapla
  • Mikail GÜNAY 16 yıl önce Şikayet Et
    BİZ HEPİMİZ ABDULLAHIZ kamer kimin kulu?. kamer genç kendine yakışanı yapıyor,onun için sıradan bir olay,ben onu seçen seçmene şaşıyorum nasıl böyle ahlak yoksunu terbiyesiz birini seçtiler? kamer genç ve onun zihyetindekiler TÜRKİYE\'ye ne verdi ki kendisinden ne bekliyelim,kamer in ABDULLAH ismine alerjisi olduğuda aşikar.BİZ HEPİMİZ ABDULLAHIZ ALLAHIN KULUYUZ.kamer ve öcalan lar kimin kulu acaba?
    Cevapla
  • macerayisevenadam 16 yıl önce Şikayet Et
    ?????. yorumlar çok ilginç...hiç farklı bir düşünce yok..neden acaba...oysaki diğer internet gazeteler çok farklı yorumlarla kaynıyor..
    Cevapla
  • İLA KANSU 16 yıl önce Şikayet Et
    Allaha havale ediyorum.Saygısız....
    Cevapla
  • Rıfat İPEK 16 yıl önce Şikayet Et
    ha kamer ha ...... Benim söyleyeceğim ve terbiyemin öngördüğü tek şey şu: Ha kamer genç, ha ...... Not: kamer genç özel isim olmasına rağmen bilerek ve isteyerek küçük harfle yazılmıştır.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Slovakya Başbakanı'na suikastte saldırganın kimliği şoke etti: Ünlü edebiyatçı...
DSÖ anlaşmasını reddeden Slovakya Başbakanı'na suikast!