Dayaktan bunalan gelinler çıldırdı!

Afyon'da 2 gelin, kendilerine sürekli dayak attığını öne sürdükleri kayınvalide, kayınpeder ve dayağa göz yumduğu iddia edilen eşlerinden birini plan kurup infaz etti.

Dayaktan bunalan gelinler çıldırdı!
Dayaktan bunalan gelinler çıldırdı!
GİRİŞ 05.03.2008 10:30 GÜNCELLEME 05.03.2008 10:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, Salar beldesinde bir evde meydana geldi. Cinayetlerin ardından kaçmaya çalışan cinayet zanlıları Gülizar P. (15) ile Sultan K. (25), belediye otobüsüyle geldikleri Afyonkarahisar'da şehirler arası otogarda büyük şehirlere gitmek için bilet aradı. İki kadın, bilet bulamayınca otobüsle Bolvadin ilçesine gitti. İlçede kaçamayacaklarını anlayan kadınlar, Bolvadin Emniyet Müdürlüğü'ne teslim oldu.


Mevlüt K.'nın yaklaşık bir yıldır dini nikahla birlikte yaşadığı Gülizar P. ile İbrahim K.'nın eşi Sultan K., ifadelerinde, kaynanaları Fadime K.'nın kendilerini sürekli dövdüğünü öne sürdüler.


Sultan K. ve Gülizar P., polise 'Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Bir de çocuklarımızın başkalarından olduğunu, bizim kocalarımızı aldattığımızı söyleyince iş çığırından çıktı. Keser ve balta ile başına vurarak öldürdük. Bizi yaşatmazlar diye dışarıdan eve gelen kayınbabamız Mehmet K. ile oğlu İbrahim K.'yı da evdeki av tüfeğiyle öldürdük' şeklinde ifade verdikleri belirtildi.


Zanlıların sorguları devam ettiği ve İl Jandarma Komutanlığı'nın Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan ek süre istediği öğrenildi.


Öte yandan, ölen 3 kişinin cesetleri, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından yakınlarınca Salar beldesine getirildi. Fadime K., İbrahim K. ve Mehmet K., kılınan cenaze namazının ardından belde mezarlığında toprağa verildi.

YORUMLAR 3
  • hasip zincir 16 yıl önce Şikayet Et
    akrabası ile ilişkiyi koparan cennete gidemez. bir hadise göre her ikisi de cehennemliktir. peygamberimiz vuranda vurulanda cehennemdedir demiştir. vurulanın ne suçu var diye sorulduğunda; vurulmasaydı o vurmayı göze almıştı buyurmuştur. hadisin güvenilirliğini bilmem ama böyle
    Cevapla
  • hasip zincir 16 yıl önce Şikayet Et
    ilginç. gerçekten ilginç. ama normal kardeşim. aile bağları bu kadar yozlaşırsa bir toplumda bu tür haberleri çok okuruz.. sizce çok yakın akraba oldukları halde küs olan birbirinden nefret eden kaç insan vardır? anket yapılsa heralde sonuçlar şaşırtıcı olur.
    Cevapla
  • zehra-kürşat 16 yıl önce Şikayet Et
    toplum cinnet geçiriyor:(. aman allah\'ım neler oluyor benim ülkemde?nasıl bu hale geldik.toplumumuz cinnet geçiriyor.allah\'ım sen şaşırtma.adamların dövmesinemi yanayım,ihanet şüphelerine mi yanayım,kadınlara mı yanayım yoksa ölenlere mi?yani bunlar şimdi kadaer mahkumu mu oluyorlar?kendimle çelişiyorum bazen.allah\'ım herkesin kalbine iman versin.toplumumuz islamiyeti yaşamadığı müddetçe hakiki insan olamaz.insanlığın özünde neler var unutmayalım.kur-an\'a ve sünnete sarılalım...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 4 Emniyet görevlisi gözaltına alındı
Otomobil markaları peş peşe duyurdu: Sıfır faiz uzun vade... İşte kapsamdaki araçlar