Sorumluluğun lideri Deniz Feneri

Türkiye'nin Sosyal Sorumluluk Liderleri araştırmasının bu seneki sonuçları yayınlandı. Halk Nezdinde En Başarlı Sivil Toplum Kuruluşlarının lideri yine Deniz Feneri oldu.

Sorumluluğun lideri Deniz Feneri
Sorumluluğun lideri Deniz Feneri
GİRİŞ 13.03.2008 16:58 GÜNCELLEME 13.03.2008 16:58
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Capital dergisinin 2005 yılından bu yana sürdürdüğü Türkiye'deki Sosyal Sorumluluk Liderleri Araştırmasının bu seneki sonuçları derginin Mart 2008 sayısında yayınlandı. Halk gözünde 2007 KSS liderleri ketegorisinde Sabancı Holding liderliğini sürdürürken onu Koç Holding, Turkcell, Ülker ve Arçelik takip etti.

Halk gözünde en sorumlu liderler sıralamasında ise ilk sırayı Güler sabancı ve Dilek Sabancı alırken onları Rahmi Koç, Bülent Eczacıbaşı ve Ahmet Nazif Zorlu takip etti.

Hakl nezdinde en başarılı sosyal sorumluluk projesi Baba Beni Okula Gönder seçilirken, Haydi kızlar okula ikinci, Kardelenler projesi üçüncü oldu.

Halk Nezdinde En Başarlı Sivil Toplum Kuruluşları kategorisinde ise Deniz Feneri bu senede liderliğini korudu. Deniz Feneri derneğini Türk Kızılay'ı TEMA, AKUT ve AÇEV takip ettiler.

Sıralama şu şekilde oluştu:





YORUMLAR 19
  • mehmet tuna 16 yıl önce Şikayet Et
    deniz feneri dikkat et. ben tokatın kabakboğazı köyünde öğretmendim köyde herkesin herşeyi vardı traktör tarlalar vs. artı herkesin istanbulda 4 er 5 er daireleri vardı ve bunlara deniz fenerinden yardımlar geldi. kimse yapılan müracaatları değerlendirmeden hemen yardımları gönderdiler. olmaz kimin parasını kime veriyorsunuz. çok büyük vebal
    Cevapla
  • MEHMET YÜKSEL 16 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekleri konuşmaya varmısınız?. Evet arkadaşlar insanların düşüncelerini istismar ederek yardım toplanıyor ve almanya gibi bir ülkede Deniz Feneri eW yoksul Müslümanlara yardım derneği için toplanan 14 milyon Euro’luk bağışın yaklaşık 8 milyon Euro’luk kısmının amacına aykırı şekilde kulanıp Alman makamlarına verdiği makbuzlarda adresler bulunamıyorsa dikkatli olmak şart. Tabi ülkemizde bir çok yoldan para toplamak çok kolay biz kombassan mağdurlarını unutmadık. Ama umarız ki bizim deniz feneri almanyadaki Deniz Feneri olmaz...
    Cevapla
  • iTTiHaD-ı İslam 16 yıl önce Şikayet Et
    Deniz Feneri.... Deniz Fenerini canı gönülden kutluyor hizmetlerinin devamını Yüce Allah (c.c) den diliyorum. Bu Arada DEniz fenerini bir iki kişinin yapmış oldugu hatalardan dolayı bu kurumu lekelemeye çalışıyor olmalarına aklım ermiyor tek diyecegim bu resmen çekememezliktir. Dil uzatacagınıza siz yapında sizi alkışlayalım...!!! Dikkat: Kimse Yokmu derneginede politik amaçlardan dolayı haksızlık yapılmış oldugu gün gibi açıktır.
    Cevapla
  • Hayrettin KAYA 16 yıl önce Şikayet Et
    Bir Şey Yapamıyorsan Bari Sus.... Oturduğu yerden nutuk atmada liderliği kimseye bırakmayan zavallılar,bir şey yapamıyorsanız,yapanları bari takdir edin.Yada en iyisi suuussuuuun.
    Cevapla
  • ebrar inan 16 yıl önce Şikayet Et
    kimse yok mu?. kimse yokmu bu yalan yanlış haberlere dur diyecek. gerçek birinciler halkın gönlünde......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya rest: Hepsi örtbas ediliyor!