MHP'li eski Milletvekili Gül öldü

Milliyetçi Hareket Partisi eski İstanbul Milletvekili Mehmet Gül, Ukrayna'da hayatını kaybetti. Mehmet Gül, karaciğer nakli dolayısıyla bir süredir tedavi görüyordu.

MHP'li  eski Milletvekili Gül öldü
MHP'li eski Milletvekili Gül öldü
GİRİŞ 13.03.2008 18:20 GÜNCELLEME 13.03.2008 18:20
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

MHP eski İstanbul Milletvekili Mehmet Gül, vefat etti. Edinilen bilgilere göre Gül, dün gece Ukrayna'da fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Belli bir süre yaşam ünitesine bağlı kalan Gül, daha sonra vefat etti.

Gül'ün ölüm nedeni henüz açıklanmazken, nedenin daha önce de yaşadığı karaciğer sorunu olabileceği bildirildi. Mehmet Gül'e 2007 yılında Hepatit-B'den siroza dönüşen hastalığı sonucu karaciğer nakli yapılmıştı.

Gül'ün hastaneye yatırılması üzerine ailesi ve Türk Büyükelçiliğinden yetkililer hastaneye giderek durumu hakkına bilgi aldıkları bildirilirken ölümünün ardından ailesinin cenazeyi Türkiye'ye getirmek için çalıştığı öğrenildi. Gül'ün sık sık işadamı kimliğiyle Ukrayna'ya gittiği ve oradaki işadamlarıyla temaslarda bulunduğu bildirildi.

Mehmet Gül'e, Kasım 2007'de Memorial Hastanesi'nde karaciğer nakli yapılmıştı.

Yozgat'ta, 1950 yılında doğan Mehmet Gül, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Gül, 21. Dönem milletvekili olarak TBMM'ye girmişti.
Mehmet Gül, evli ve 3 çocuk babasıydı.

YORUMLAR 100
  • PUTKIRAN 16 yıl önce Şikayet Et
    O ciğeri gençlere neden vermediniz?. O\'na verilen ciğer yüzünden birçok hasta genç vefat etmişti. Millet vekilliği ayrıcalığı kabirde işlemeyecek.
    Cevapla
  • emrullah 16 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun. Daha yapılacak çok işimiz vardı. En son görüştüğümüzde Yozgat\'ımıza ülkemize dair düşüncelerinizi paylaşmıştınız bizlerele daha yapılacak çok iş var demiştiniz. Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun
    Cevapla
  • Çağrı ÇELİK 16 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.. Allah rahmet eylesin reis..başımız sağolsun
    Cevapla
  • halil ibrahim 16 yıl önce Şikayet Et
    emre ozan ne yapmaya çalışıyorsun. acımız varken sizinle mi uğraşacağız?ne yazıyor orada?BERAAT ETTİ.bitmiştir.sen nereden biliyorsun suçlu olduğunu?12 eylül adaletinin ne kadar adil olduğunu düşünerek beraatı yorumla.biz 9 abimizi sehpaya verdik rahmetli gül o ortamda beraat edebildi.o zaman o kurşunlar keyif olsun diye atılmadı.okullara muhammedin p..leri giremez diye yazıldığı için atıldı.ramazanda sahura kalkılan evler bombalanmasın diye atıldı.evet keşke olmasaydı ama ölümü bile fırsat bilerek ülkücülere saldırıyorsunuz.gerçekten ayıp.
    Cevapla
  • EMRE OZAN 16 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Gül. Türkiye Mehmet Gül\'ün adini ilk kez 16 mart 1978\'de Istanbul universitesinde okuldan cikan ogrencilerin uzerine ates acilmasiyla tanidi. O olayda 7 kisi öldü ve 41 kisi yaralandi. Ama bu davadan beraat etmistir.. Peki ya ALLAH katinda beraat olacak mi ? Korumasiz okuldan cikan ogrencilere kursun yagdirmak teror degilde nedir? Yinede Allah rahmet eylesin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de felaket: Bilanço ağırlaşıyor! Ölü sayısı açıklandı
Milli İstihbarat Akademisi başvuruları haziran ayında başlıyor