'Cumhuriyet'e yakışır bir dua VİDEO

Erdoğan'a alternatif olarak Hüsamettin Cindoruk'u aday gösteren Cumhuriyet yazarı Mustafa Balbay Ecevit için 'nur içinde yatsın' duasını bakın nasıl değiştirdi:

'Cumhuriyet'e yakışır bir dua VİDEO
'Cumhuriyet'e yakışır bir dua VİDEO
GİRİŞ 19.03.2008 23:13 GÜNCELLEME 19.03.2008 23:13
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay, Can DÜndar'ın sunduğu Neden programında gündeme ilişkin değerlendirmeler yaparken sözü evirdi çevirdi AK Parti'nin kapatılmasına ve sonraki süreçte ortaya çıkacak olan liderlik tartışmasına getirdi.

Balbay'a göre yaşı 80'lere merdiven dayayan Hüsamettin Cİndoruk, Türkiye'nin aradığı genç, dinamik, tecrübeli tek lider adayı...

Mustafa Balbay, Bülent Ecevit ve Süleyman Demirel'in birleştirici bir siyasetçi olduğunu vurgularken, Ecevit için 'nurlar içinde yatsın' diye bilinen, söylenen duayı Cumhuriyet yazarına yakışır şekilde değiştirerek 'ışıklar içinde yatsın' diye değiştirdi.


İşte Balbay'ın 'nur' rahatsızlığı...



Moralhaber.net

YORUMLAR 49
  • ismail akkuş 16 yıl önce Şikayet Et
    zaten yatıyor ısık içinde. zaten yatıyor cehennem ısıgında görüyorsunuz bir rahmet bile okuyamıyorsunuz yarın sizde bunun gibi olacak bak ecevit ekdigini biçiyor hiç kimse ona rahmet okumuyor beddua ediyor bend edahil o lafını unutmuyorum bu kadına haddini bildirin lafını bende ALLAHA yalvarıyorum buna hakkımızı helal edmiyoruz
    Cevapla
  • erhan erdener 16 yıl önce Şikayet Et
    iğrenç. midem bulandı.
    Cevapla
  • ekrem uslu 16 yıl önce Şikayet Et
    ya Nur deseydi. Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Sn.Mustafa Balbay nur(Aydınlık, ışık, parıltı,İlahi bir güç tarafından gönderildiğine inanılan parlaklık) deseydi eğer; - öncelikle nurculuk iddaalarına maruz kalabilirdi - gazetesine kapatılma davası da açılabilirdi adam ii yapmış temkinli konuşmuş şucmu :D :D
    Cevapla
  • ziya karaibrahimoğlu 16 yıl önce Şikayet Et
    ışık ve nur . Önce Adem Erdoğan isimli mesaj sahibine;kardeş işin din yönünden önce, biraz Türkçe\' 3.sınıf dilbilgisi gördüysen atasözü ve deyimlerin değiştirilemeyeceğini bilmen lazım.Bilmiyorsan da öğrenmiş ol.Ayrıca kelimenin ne olduğundan çok kimin ağzından çıktığı daha bir önem kazanıyor.Tamam o demokratik hakkını kullanıp öyle diyebilir, ancak bunu sadece bu açıdan bakanlar yesin.İtiraz yok.Bana kalırsa bu kadar saf olmak demokrasiye de yakışmaz.Demokrasi bir akıl rejimi değil mi? Ha bir de \"Işık\" Serter var.
    Cevapla
  • İLA KANSU 16 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar ya bu milleti hiç tanımıyorlar yada enayi sanıyorlar..!. Ulan bu millet sizin alternatif diye gösterdiklerininden bıktı.Hatta isimlerini duyduğumuzda bile midemiz bulanıyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Brezilya'da felaket! Hükümet korkunç bilançoyu açıkladı
Bakanlık resmen açıkladı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de başıboş köpeklerin korkunç sayısı