Kilo vermezse 6 çocuğunu kaybedecek

İngiltere'de bir aile eğer 6 obez çocuğunu zayıflatmayı başaramazsa, evlatlarından ayrılmak zorunda kalacak.

Kilo vermezse 6 çocuğunu kaybedecek
Kilo vermezse 6 çocuğunu kaybedecek
GİRİŞ 25.03.2008 00:44 GÜNCELLEME 25.03.2008 00:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Giderek yaygınlaşan obezitenin önüne geçmek isteyen yetkililer aşırı kilolu olan çocukları ailelerinden alıyor.Çocuklarını aşırı besleyen anne- babayı ihmal ve suistimalden sorumlu tutan İngiliz hükümeti obezitenin önüne geçebilmek için sert yöntemler uyguluyor.

İngiltere'de çocuklarının obez olmasına yol açan ebeveynlerin çocukları ellerinden alınarak kamu gözetimine veriliyor. Son olarak İngiltere'de kamu görevlileri 6 kilolu çocuk sahibi olan ve ismi açıklanmayan anne ve babayı uyardı. Eğer 6 çocuktan aşırı kilolu olan 3'ü kilo veremezse kamu gözetimine verilecek.

12 yaşındaki erkek çocuğunun 101 kilo ve diğer 12 yaşındaki iki kız çocuğunun 80 kilo olduğunu belirten yetkililer, bu yaşta bu kiloların çok tehlikeli olduğunu kaydetti. Yetkililer, 3 ay süresince üç çocuğun da dans, futbol gibi spor etkinliklerine katılmaları kararını verdi.

YORUMLAR 2
  • Mustafa Dogrusoyler 16 yıl önce Şikayet Et
    . onca masum insanı somurduler..guzel bir soz war ^Alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste^..Afrikanın ve asyanın zenginliklerini somurerek zengin olursan anca boyle olur..timurtaş hocamı burda anmak istiyorum ne diyordu guzel insan:^Allah ın izniyle avrupalıların sonu dinazorlar gibi olacak.^ diyordu..
    Cevapla
  • adam ol yeter 16 yıl önce Şikayet Et
    buralar açlıktan kırılıyo(mecaz). bizim çocukların eti yok,derisi sizin;kemiği bizim:)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanlığı harekete geçti: Tavuk etine ihracat sınırlaması getirildi
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!