Bu atın asansörde ne işi var?

Hiçbir engelle karşılaşmadan atıyla hastaneye girdi ve asansöre bindi. Nedenini ise şöyle açıkladı.

Bu atın asansörde ne işi var?
Bu atın asansörde ne işi var?
GİRİŞ 25.03.2008 01:00 GÜNCELLEME 25.03.2008 01:00

Hawaii'de bir kişi, hastanede yatan akrabasının moralini yükseltmek için “onun en sevdiği atı” da yanına alarak ziyaretine gitti.

Wilcox Memorial hastanesi, bu beklenmedik ziyaretten sonra evcil hayvanların hastaneye sokulmasıyla ilgili yönetmeliğinde değişiklik yapmak zorunda kaldı.

Hastane yetkililerinin verdiği bilgiye göre, hastanenin girişinde şaşırtıcı bir şekilde hiçbir engellemeyle karşılaşmadan asansöre binmeyi başaran ziyaretçi ve atı, hastanenin güvenlik görevlileri tarafından üçüncü katta yakalanabildi. Hastaysa ziyaretçinin getirdiği sevimli atını görebildi, ancak bu kez de ziyarete getirilen atın yanlış at olduğu ortaya çıktı.

Hastane sözcüsü Lani Yukimura, hastanenin atlara değil ancak köpekler ve kedilere ziyaret hakkı verebildiğini belirtti. Sözcü, güvenlik görevlilerinin ziyaretçiyle atını zorla da olsa dışarıya çıkarmayı başardığını anlattı.

Star Bulletin gazetesinin haberine göre de, ziyaretçi atla hastaneye girmeyi, lobideki danışma masasında kimsenin olmamasından faydalanıp girmeyi başardı ve aynı zamanda lobiden hasta odasını telefonla arayıp geldiğini bildirdi.

Haberde, ziyaretçinin, hastaneden çıkarıldıktan sonra atını treylerine koyup otoparktan ayrıldığı belirtildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu