'Allah herkese benim gibi evlilik nasip etsin'

Ünlü sunucu Gül Gölge başarılı evliliğin sırrını anlattı... Televizyon yöneticisi Murat Saygı ile mutlu bir evliliği olan anne adayı Gölge, 'Eşimi sevmeyi seviyorum. Onu eve gelene kadar özlüyorum' dedi.

'Allah herkese benim gibi evlilik nasip etsin'
'Allah herkese benim gibi evlilik nasip etsin'
GİRİŞ 25.03.2008 11:40 GÜNCELLEME 25.03.2008 11:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 Ünlü sunucu Gül Gölge iş hayatındaki başarısını evliliğinde de yaşıyor. Televizyon yöneticisi Murat Saygı ile mutlu bir evliliği olan anne adayı Gölge, 'Eşimi sevmeyi seviyorum. Onu eve gelene kadar özlüyorum' diyor. Başarılı ve güzel sunucu Gül Gölge Saygı ile bir araya geldik.

Başarılı televizyon yöneticisi Murat Saygı ile evliliğinden bir bebek bekleyen Gül Gölge'yle çalışma hayatından özel hayatına kadar her şeyi konuştuk...

Sizi herkes ekranlarda görüyor, beğeniyle izliyor ama sizi biraz da kendi ağzınızdan tanıyalım...

28 Eylül 1981 İzmir doğumluyum ve İzmir Özel Türk Kolejli mezunuyum. Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde film ve televizyon programcılığı eğitimi aldım. 31 Mayıs 2007'de televizyon yöneticisi olan Murat Saygı ile evlendim. Yakında anne olacağım, çok heyecanlıyım.

Bize biraz ailenizden bahseder misiniz?

Babam ben iki yaşındayken ölmüş, baba sevgisini tadamadım. Allah bin kere razı olsun; annem bana hem annelik hem babalık yaptı. Çok güzel bir eğitim almamı sağladı, tabii ki imkanları da vardı. Benim öyle çok acıklı bir hayat hikâyem yok. Ama babalar ve evlatlarını gördüğüm zaman bazen içim burulur. Anneler için de aynı hassasiyeti gösteririm.

Mesleğiniz ile evlilik arasında kaldınız mı? Anne olduktan sonra sunuculuğa devam edecek misiniz?

Evlilik çok başka bir şey. Yüce Allah dilerim herkese, benim gibi istediği insanla sevdiği insanla evlilik nasip etsin. İş hayatı, kariyer de çalışmak da önemli tabii ki. Üretmeden evde boş oturacak insan değilim. Beni ikisi de çok mutlu ediyor. Çocuğumu biraz daha büyüttükten sonra iş üretmeye devam edeceğim. Bugün sunuculuk yaparım yarın haber okurum.


KİLOLAR ÇABUK GİDER



Kendiniz için özel bir bakım uyguluyor musunuz? Doğum sonrası kilolarınız sizi korkutuyor mu?

Ben içten besleyen ama dıştan destekleyen bir anne adayıyım. Yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum, cildim için özel nemlendiricilerim var. Bir kere asla cildimi temizlemeden yatmam. Şu sıralar annelik duygusunu yaşıyorum. Oğlum kıpır kıpır oldu, doğum sonrası kilolardan açıkçası korkmuyorum. Bu duygu kadının ne kadar özel olduğunu hatırlatan bir durum. Allah ile daha da yakın oluyorsunuz ve bir mucize yaşıyorsunuz. Kilolar doğum sonrası çabuk gider diye duydum.

Gül Gölge evde nasıldır?

Süpermarket alışverişini çok severim, kendim yaparım. Ben mutfakçıyım, mutfakta zaman geçirmeyi çok severim. Çok güzel kek yaparım. Bilgisayarımı ve gazetelerimi alır mutfakta otururum. Arkadaşlarımı da orada ağırlarım. Onun dışında evde müzik dinlerim, DVD izlerim, eşimi beklerim...

ADI SARP OLACAK



Bebeğinizin adı belli mi? İlerisi için onunla ilgili planlarınız neler?

İlk çocuğumun erkek olmasını çok istemiştim, hatta düğün yemeğimiz sırasında bir arkadaşa, 'inşallah bir oğlumuz olur' demiştim. Allah duydu demek ki sesimi. İlk önce oğlumun sağlıklı ve mutlu bir çocuk olmasını diliyorum. Eşim Murat Saygı ve ben oğlumuz için ne gerekirse yapacağız, adını 'Sarp' koyacağız.

Eşiniz çok başarılı bir televizyon yöneticisi, siz de iyi bir sunucusunuz. Eşinizle evde hiç iş konuşur musunuz?

Çok derinlemesine değil ama onun işiyle ilgili herhangi bir başlık gördüğüm zaman 'bu böyle mi oldu' diye sorarım. Veya bir başarı kazandığı zaman 'nasıl güzel oldu değil mi?' diye çok yüzeysel konuşuyoruz.


BENİ KÖTÜ GÖZLERDEN ALLAH KORUYOR



Mutlu evliliğinizin sırrı nedir? Nazardan korkar mısınız?

Aslında mutlu evliliğin sırrı evlilik öncesi dönemden geçiyor. Birbirini iyi tanımak, sevgi ve saygıya dayalı bir ilişkiyi yürütmek ve iyi anlaşmak çok önemli. Ben hâlâ eşimi sabah işe gidip akşam gelene kadar çok özlüyorum. O gelmeden mutlaka evde oluyorum. Onunla birlikte alışveriş yapmak, yemek yapmak, sinemaya gitmek benim için muazzam bir şey. O yüzden en büyük şart, sevgi ve saygıya dayalı birliktelik ve zaman geçirmek. Ben eşimi sevmeyi seviyorum. Nazara inanırım ama asla korkmam, kötü gözlerden. Allah tarafından korunduğumu hissediyorum. Kimse bana o anlamda zarar veremez.

Elinizde fırsat olsaydı neyi değiştirmek isterdiniz?

Yapılan haksızlıkları sonlandırmak, sağlık koşullarını düzeltebilmek, evsiz insanların açlıktan uzak sıcak yuva bulabilmelerini isterdim. Sokak hayvanlarına sevgi dolu yuvalar bulabilmek, en önemlisi de amansız hastalıkların olmamasını isterdim. Uzun zamandır röportaj yapmıyordum. BUGÜN Gazetesi ve senin için özel konuştum. Bana gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim...

YORUMLAR 1
  • sacıt kral 16 yıl önce Şikayet Et
    Kuyruklu yalan. İnanmam yalan. külahıma anlat sen bu palavraları.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler