Vakit 'Yaşlı' Ergenekoncuları çizdi

Ergenekon soruşturması kapsamında birçok delilin elde edilmesine rağmen yaşlı oldukları için serbest bırakılan isimlere dokunduran Vakit'in karikatürü.

Vakit 'Yaşlı' Ergenekoncuları çizdi
Vakit 'Yaşlı' Ergenekoncuları çizdi
GİRİŞ 25.03.2008 23:00 GÜNCELLEME 25.03.2008 23:00
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Geçtiğimizi Cuma günü, Ergenekon terör örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan aralarında Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı İlhan Selçuk, İstanbul Üniversitesi eski rektörü Kemal Alemdaroğlu'nun da bulunduğu isimlerinin sorgularının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasını Vakit gazetesi çizerlerinden Kemal Güler böyle karikatürize etti.



YORUMLAR 7
  • Acizane kanaatimce 16 yıl önce Şikayet Et
    Muhtesem olmus. Turkiyedeki terorist olusumlari masum gostermek isteyenlerin yuzune tokat gibi vurulacak bir sunum olmus Tek kelimeyle harika tesekkurler vakit
    Cevapla
  • Nihat Ergin 16 yıl önce Şikayet Et
    Dogru, isabetli Karikatürler Vakit\'ten.. Sadece bu cizime degil bundan evvelki karikatürlerine de bakip bulmacanin eksik taraflarini doldurdugunuzda gündemdeki sorulara cevap vermeniz kolaylasacak, zira Vakit Türkiye gercegine hakim bir gazete oldugundan karikatürleride o nispetle ülke gündemi en dogru analiz etmektedir.
    Cevapla
  • murat duman 16 yıl önce Şikayet Et
    supersin vakit. seninle gurur duyuyoruz. bu ülkenin gerçekleri yazan az sayıda medyasından birisin. seninleyiz
    Cevapla
  • Muhammed 16 yıl önce Şikayet Et
    ***Medya destekli, eli tüfekli, yaş´lı GERILLA, ceteci general bozmasi, SIRTLAN Türkiye KAZMASI koca koca herifler! ER ve YARGENEKONCULAR! ***. Postalli zorbalar meger her dalda at kosturuyorlarmus! Medyada köseleri kapmislar, sagci-solcu, Türk-Kürt olmuslar, nasil oluyorsa bizden daha milliyetci olabilmisler, silahlari kimden aldiklari bir yana ama pkk´ya aktarmislar. BÜYÜK TÜRK Milletini yani AK Partimizi hedef almislar msn´lerde bile darbenin artik yapilmasini geyik sohbetine dönüstürmüsler. Bunlar nedense meeehp ve cehepe´nin hic gündeminde yoklar! Onlarin tek düsmani var o da BÜYÜK TÜRK Milletine en cok hizmet eden AK Partimiz! YAZIKLAR OLSUN!
    Cevapla
  • Muhammed 16 yıl önce Şikayet Et
    *** HARIKA VAKIT *** Tesekkürler.... Güzide gazetemiz VAKIT her zaman oldugu gibi yine en güzel sekilde yorumladi. Bu karikatür BÜYÜK TÜRK Milletinden 10 üzerinden 10 ALMISTIR! ,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Simit fiyat tarifesinde yeni karar!
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!