Ümraniye'de polise moral gecesi

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından emniyet mensuplarına moral gecesi düzenlendi. Çok sayıda sanatçının da katılımı ile gerçekleştirilen gecede, emniyet amirleri, memurları ve yakınları doyasıya eğlendi.

Ümraniye'de polise moral gecesi
Ümraniye'de polise moral gecesi
GİRİŞ 27.03.2008 05:02 GÜNCELLEME 27.03.2008 05:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen polis moral gecesi, Prenses Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. 2 bin kişilik salonu dolduran emniyet mensupları ve yakınları, geceye hiçbir maddi karşılık almadan katılan sanatçılar eşliğinde doyasıya eğlendi.


Geceye Tarık Mengüç, Cengiz Kurtoğlu, Hüsnü Şenlendirici, Murat Başaran ve Kurtlar Vadisi isimli dizide Memati karakterini canlandıran Gürkan Uygun katılırken, hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.


Tarık Mengüç, polis üniforması giyerek, hareketli şarkıları ile izleyenleri coşturdu. Hüsnü Şenlendirici ise adeta klarnetini konuşturarak, birbirinden güzel eserlerini seslendirdi.


Tarık Mengüç, 'Emniyet teşkilatındaki herkese teşekkür ediyorum. Uyuyabiliyorsak bunu polislerimize ve amirlerimize borçluyuz. Allah onlara güç versin, kuvvet versin. Yeni albüm inanılmaz güzel gidiyor. 2 ay oldu. Şu anda herkes tarafından beğenildi. Yine çizgimizdeyiz, çıkmadık' dedi.


Magazin gündemini uzun süre meşgul eden Hüsnü Şenlendirici ise 'Elimden geldiği kadar böyle gecelere katılmaya çalışıyorum. Magazin içinde olmayı ben seçmedim. Benim yaşantım insanlara çekici geldi. Özel hayatıma öyle bir girildi ki şu saatten sonra konuşmanın bir anlamı yok.


İnsanların sadece benim nerede veya kiminle yemek yediğimi değil müzikle yaptığım sanatla ilgilenilmesini istiyorum. Beni en çok üzen şey nerede yemek yediğimin konuşulması. Ama Avrupa'da nerede konser verdim, yarın nereye müzik yapmaya gidiyorum, onu bilmiyorlar! Bu beni çok üzüyor' şeklinde konuştu.


Emniyet teşkilatları için düzenlenen polis moral gecesi gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

YORUMLAR 2
  • KAHRAMAN KESKİN 16 yıl önce Şikayet Et
    Emir Demiri Keser. Eminim ki gelenlerin çoğunluğu mecbur olarak gelmişlerdir. Malum Polislik disiplin mesleğidir. Amir emir vermişse akan sular durur. Birde tebliğ tebellüğ belgesi imzalatılmışsa gelmemek ne mümkün? Orada bulunanların birçoğu gündüz çalışmışlardır ve yarın sabah ta tekrar işe gideceklerdir.
    Cevapla
  • hadilen sende 16 yıl önce Şikayet Et
    anca moral verin . başka birşey vermeyin sakın moral verin gaz verin bol bol akıl verin vermişken verin taşı kafasına kafasına oldu olacak daha fazla iş verin habire ek görev verin verinde verin birde haklarını verseniz tam süper olacak kanımca ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK elebaşı istedi, ilk ses onlardan geldi!
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!