Gidemeyenleri Hacca götüren proje

Her Müslüman'ın arzusu, kutsal topraklara giderek, hac vazifesini yerine getirmek. Hali vakti yerinde olup da gidenlere, 'Ne mutlu' derken ya gidemeyenler. Manavgat müftülüğü gidemeyenler için bakın nasıl bir çare buldu:

Gidemeyenleri Hacca götüren proje
Gidemeyenleri Hacca götüren proje
GİRİŞ 27.03.2008 15:45 GÜNCELLEME 27.03.2008 15:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Müftülük bünyesinde kurulan LCD televizyon sistemi ile hafta içi gün boyu Manavgat'tan Umre ve Hac'a giden hacıların kamera ve fotoğraf görüntüleri yayınlanıyor.

Kurumlarının hac ve umre ziyaretleri ile ilgili geniş fotoğraf ve görüntü dökümanı bulunduğunu belirten Müftü Halil Taş, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu'nun konuşmalarına da yer verdiklerini ifade etti. Taş, kurumlarını ziyaret edenlerin, sanal kutsal toprakları ziyaretinde bulundurduklarını söyledi.

Müftü Halil Taş, 'Kutsal topraklara gidemeyenleri hicran ve özlemini kurduğumuz televizyon yayını sistemi ile bir nebze gidermeye çalışıyoruz. Umre ve hacca giden hacılarımızın tatlı anılarını yayınlayarak güzel yerlerin yâd-ı cemil'ini sağlıyoruz. Ney sesi eşliğinde Kâbe'nin nurdan helezonunu ekrandan kalbimize yansıtıyoruz' diye konuştu.



Manavgat Müftüsü Halil Taş, 'Kutsal topraklara gidemeyenleri hicran ve özlemini kurduğumuz televizyon yayını sistemi ile bir nebze gidermeye çalışıyoruz.' dedi. 

YORUMLAR 1
  • ahmet yaşar 16 yıl önce Şikayet Et
    katlanır. göz görmeyince gönül katlanır sayın müftü tam tersi böyle bu özlemi dahada çogaltırsınız ne diyelim gidemeyenlere nasip gidenlere bir daha mevlam nasip etsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı