Ünlü şarkıcı Teoman, Emniyet'te ifade verdi

Bazı basın yayın organlarında ve internet sitelerinde cinsel içerikli görüntüleri yayınlanan şarkıcı Teoman, Bilişim Suçları ve Sistemleri Şube Müdürlüğü'ne gelerek ifade verdi.

Ünlü şarkıcı Teoman, Emniyet'te ifade verdi
Ünlü şarkıcı Teoman, Emniyet'te ifade verdi
GİRİŞ 27.03.2008 15:05 GÜNCELLEME 27.03.2008 15:05

Teoman, görüntüleri kimin sızdırdığı ile ilgili kişiyi bildiklerini ve gerekli işlemin yapılacağını söyledi.

Bir süre önce arkadaşıyla birlikte çekilen cinsel içerikli görüntüleri bazı internet sitelerinde ve medya organlarında yayınlanan şarkıcı Teoman, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçları ve Sistemleri Şube Müdürlüğü'ne gelerek ifade verdi.

Şubeden ayrılırken basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teoman, daha önce konu ile ilgili açılan dava olduğunu ve aynı kapsamda emniyete gelerek ifade verdiğini anlattı. Teoman, 'Bir davamız vardı. Suç duyurusunda bulunmuştuk. Onun üzerine ifade verdim sadece.' dedi.
Gazetecilerin dava ile ilgili bir gelişme olup olmadığını sorması üzerine ise Teoman, 'İşte davanın sonucuna göre. Tabii ben hukuki yolları bilmiyorum. İlk kez başıma geliyor. Onunala ilgili ifade verdik sadece.' diye konuştu.

Olayın şantaj içerikli olup olmadığı yolundaki soruyu da cevaplayan Teoman, 'Evet var. Kimlik tespiti de var. Yakalanır inşallah.' dedi. Teoman, olayı gerçekleştiren kişiyi tanıyıp tanımadığı şeklindeki soruyu ise, 'Boş verelim artık bunları.' diyerek cevapladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: İstanbul Valiliği duyurdu: 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!