Filistinli yaralıların yüzleri gülmeye başladı

İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Türkiye'ye getirilen Filistinli 59 yaralının tedavilerine başlandı. Doktorların hastanelerde ilk tedavilerine başladığı yaralıların, tahlilleri yapıldı, röntgenleri çekildi.

Filistinli yaralıların yüzleri gülmeye başladı
Filistinli yaralıların yüzleri gülmeye başladı
GİRİŞ 27.03.2008 16:00 GÜNCELLEME 27.03.2008 16:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son İsrail saldırılarında yaralanan 59 Filistinli, İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından tedavi edilmek için önceki akşam saat 19:00'da özel bir uçakla Türkiye'ye getirildi. Yaralılar, Atatürk Havaalanı'nda doktor ve hemşirelerin kontrolünde havaalanında hazırda bekletilen 33 ambulanslarla 12 farklı hastaneye sevk edildi.

Kendilerine uzanan yardım elinden dolayı oldukça memnun oldukları gözlenen hastalar yaşadıkları dramı anlattı. Esenler Özel Avicenna Hastanesi'nde tedavi gören 25 yaşındaki Mehe Abul Hatal, 7 aylık hamile. O da İsrail askerlerinin kurşunlarına hedef olmuş. Bir bacağı kesilmiş, diğerinin kesilmemesi için çaba gösteriliyor. Hatal, 'İsrail, çoluk, çocuk, kadın demeden herkesi vuruyor. Beni de bacağımdan vurdular. Zaten çoğumuzu bacağından vurdular bir daha yürümememiz için. Ben kaybettiğim ayağımı istiyorum. Onu verebilirler mi bana. Hayır. Ama istiyorum ki başka insanlar zarar görmesin. İsrail'in saldırılarını durdurmak için bütün insanlık harekete geçmeli.' diye konuştu.

Filistinli mağdurları Türkiye'ye getiren İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, 'Yaralıların her türlü tedavileri yapılacak. Ne gerekiyorsa onu yapacağız. Bu kardeşlerimizi iyileştirmeden Filistin'e göndermeyeceğiz.' dedi.

YORUMLAR 1
  • sinan sürücü 16 yıl önce Şikayet Et
    Filistin bizim için cok önemli. Filistini israil denen o azılı insanların ellerinden kurtarır isek yüzleri kıyamete kadar gülecektir.inş. yetkililer devreye girip.bu soykırıma durun denilir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...