CNN Türkiye'yi dünyaya rezil etti

Hilton’un Turkiye’ye gelişinde yaşananlar CNN’in önceki gün akşam kuşağında 360 derece programına konu edildi. Programda sarfedilen yorumlar hiç de içaçıcı değil.

CNN Türkiye'yi dünyaya rezil etti
CNN Türkiye'yi dünyaya rezil etti
GİRİŞ 29.03.2008 02:10 GÜNCELLEME 29.03.2008 02:10
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Hilton’un Turkiye’ye gelişinde yaşananlar CNN’in önceki gün akşam kuşağında yayınlanan Anderson Cooper ile 360 derece programına konu edildi.

'Şaşırmış olmalılar' adı verilen bölümde emniyetin Paris Hilton'u görüntülemek isteyen basın mensuplarını, yasadışı göstericilere karşı uyguladığı metodları kullandığı belirtildi. Anderson Cooper, 'Tabii bu büyük ilginin ardında Hilton'un Nobel Kimya Ödülü alması yatmıyor. Ünlü olmak haricinde hiçbir ünü bulunmayan Hilton'un Turkiye'de böyle ilgiyle karşılanması çok ilginç' dedi.

Paris Hilton, geçen sene alkollü araç kullandığı gerekçesiyle hapse girmişti. Sınır ötesi operasyondan bu yana ABD gazete ve kanallarına konu olmayan Türkiye, Paris Hilton sayesinde yeniden ve çok da olumlu olmayan bir biçimde gündeme gelmiş oldu.

YORUMLAR 55
  • fatih teke 16 yıl önce Şikayet Et
    . sayın savcılar nerede uyumasın.laiklik elden gidiyor...yetişin
    Cevapla
  • mehmet aksu 16 yıl önce Şikayet Et
    çağdaşız ya yetmez mi?. bize çağdaşlığı bu ve bunun gibilere benzersek kazanabileceğimiz öğretildi. çağdaş denince hep bunun gibiler aklımıza geliyor. bu yüzden bizim için çok önemli. yaşasın çağdaşlık...
    Cevapla
  • sami senturk 16 yıl önce Şikayet Et
    ne denirki . ne rezillikki ne rezillik haberi okurken bile utanıyo insan paris denen şahıs içinmi bu kargaşa... şu insanımz yokmu
    Cevapla
  • serdar taş 16 yıl önce Şikayet Et
    cnn international. cnn türk değil.biz dünyaya borcumuzla yeterince rezil olduk.işsiz gençlerine iş bulamamakla.
    Cevapla
  • fazıl mahmut kırıcı 16 yıl önce Şikayet Et
    SEYRETMEYİN KARDEŞİM,NE DİYE BU TV LERİN REYTİNGİNİ YÜKSELTİYORSUNUZ. cnn e yakışır,kuruluş amacına uygun işler yapıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK elebaşı istedi, ilk ses onlardan geldi!
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi