Ak Parti kapatılsın mı REFERANDUM

Yargıtay Başsavcısının AK Parti'nin kapatılması istemiyle hazırladığı iddianame referanduma sunuldu. Sanal alemde devam eden referandumda oy kullanmak için tıklayın!

Ak Parti kapatılsın mı REFERANDUM
Ak Parti kapatılsın mı REFERANDUM
GİRİŞ 03.04.2008 14:30 GÜNCELLEME 03.04.2008 14:30
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

AK Parti'ye açılan kapatma davası internet ortamında referanduma açıldı. www.referandum.tv , Yargıtay Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya tarafından AK Parti'nin kapatılması istemiyle hazırlanan iddianameyi halkın onayına sundu.

Klasik internet anketlerinin dışında, olabildiğine detaylı bir anket formuyla iddianameyi oylamaya açan site, objektif bir değerlendirmeye imkân tanımak için her türden politik ve apolitik eğilimi dikkate alarak soruları hazırladı.

Uzman bir ekip tarafından hazırlanan referandum sandığı açıldığı andan itibaren yoğun ilgi görüyor.

Kısa süre içerisinde 1 milyon katılımın beklendiği referandum dava hakkındaki kesin kararın verileceği güne kadar devam edecek.

SANAL ALEMDE KURULAN REFERANDUM SANDIĞINDA OY KULLANMAK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR 50
  • kadir öztürk 16 yıl önce Şikayet Et
    Bence AK Partiden Önce,. AK partiye oy veren onaltı küsur milyon seçmeni kapatın ve sorunu kökten çözün!İşte size çözüm.
    Cevapla
  • MUSTAFA VARICI 16 yıl önce Şikayet Et
    çatlasanız da patlasanızda durmak yok yola devam . bence baykal izzet yıldızhan ın birisi şarkısını iyi dinlesin yoksa o şarkıyı sonra çok araayacak. doğrusu o anayasa mahkemesine gitmekten vakit bulamaz şarkı dinlemeye pardon yaa...
    Cevapla
  • ahmet ahmet 16 yıl önce Şikayet Et
    darkness\'e. iş komurle bitiyormu inanıyormusun.bebeklerin ağzına emzik vermek gibi birsey bu.cay kasığı ile tattırıyorlar kepce ile goturuyorlar.bu akp yargılanamayacak.nedeni ise iktidar fesh olduğu taktirde ulkede kimseyi bulamayacaksınız.hepsi disaridaki siğınaklarına coktan intikal etmiş olacaklar.bu herzaman boyle olmuştur.yıllar sonra zaman aşımından yırtacaklar.editor istersen yayınlama ben zaten kara listendeyim.ama bunlar gercekler.
    Cevapla
  • darkness pen 16 yıl önce Şikayet Et
    yılmaz balcı ya. arkadaş akp yi bu ülkenin istemediğini sölemiş, hangi ülke acaba bahsettiğiniz. nerde yaşıyosunuz siz yılmaz bey, chp özerk cumhuriyeti kuruldu da haberimiz mi yok? bu kömür muhabbetinin de hiç bi anlamı yok ama olduğunu düşünürsek sölemeden edemeyeceğim anlaşılan sizin hiç kömür derdiniz olmadı kışın, bu kadar rahat konuştuğunuza göre tuzu kuru burjuva sınıfına aitsiniz. biraz empatik yetenek kullanarak kara kışta ısınacak bişeyiniz olmadığını düşünün, o zaman siz istemez misiniz size yardım yapılmasını
    Cevapla
  • TurkuazTR 16 yıl önce Şikayet Et
    suç işliyorsunuz. yargıya intikal etmiş dava hakkında konusmak ve yorum yapmak anayasaya göre suçtur. Sayın editör bu tür yourmları lütfen onaylamayın. Aksi durumda sizde suç işlemiş olursunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapıyor
26 ülke birleşti: İsrail'e kötü haber!